Kendi Yayınımı Yapmak

Knowking54

Paylaşımcı
Konular
24
Merhaba arkadaşlar m3u8 linklerini bazı kanalların bulunmaması ve kullanıcı sınırları olması sorunları sebebi ile restream sistemi ile 1 yayın açtım bu yayın kendi uygulamam olan de mevcuttur genel olarak sinama ve belgesel yayınları vereceğim maç günleri maç saatinde 1 saat önce maç yayını vermeyi düşünüyorum şuan için ücretsiz sürüm kullandığım için yayında free trial yazısı mevcuttur bir tv hosting satın aldığımda bu sorunda ortadan kalkacaktır bu sayede yayın linklerinin patlaması kullanıcı sınırı gibi sorunları ortadan kalkmış olacak şuan için en iyi çözüm bu gibi.
Güncellme:

Ekli dosyayı görüntüle ScreenRecorder-20241118-064143.904.mp4

Son düzenleme:
Derdimiz cepten para çıkmadan izleyebilmek.
Para çıkmadan maalesef imkanlar çok kısıtlı yayınlar korumalı sürekli ip ve m3u8 linkleri değişiyor iptv satın alıp yayın açsan 1 kişi ile sınırlı şuan bu kısıtlamaları kaldırmak için tek care restream sistemi gibi görünüyor oda ücretli

Kolay gelsin büyük işler şunlar aslında.elllerin dert görmesin.çokda paranı harcama derim))

Para çıkmadan maalesef imkanlar çok kısıtlı yayınlar korumalı sürekli ip ve m3u8 linkleri değişiyor iptv satın alıp yayın açsan 1 kişi ile sınırlı şuan bu kısıtlamaları kaldırmak için tek care restream sistemi gibi görünüyor oda ücretli
Biz yayıncı değiliz, izle-,yiyiciyiz.

Kolay gelsin büyük işler şunlar aslında.elllerin dert görmesin.çokda paranı harcama derim))
İlk etapda tabi ücretiz altarnetif bir restream arıyacam şuanki gibi ekranda ücretiz sürüm olduğunu belli eden bir yazı çıkmayan bulursam oraya geçerim fakat bulamazsam uygun fiyatlı bir yer bakacam

Konuya yayın linki bıraktım tarayıcı üzerinden izlenebiliyor

Geri