TiviMate 4.7.0

Gececi35

Üye
Konular
3
Selamlar arkadaşlar. Uzun zamandır aryordum tesadüf denk geldi. Virustotal de arama yaptırdım1 tane kırmızı çıkıyor biraz araştırma yaptım trojan değil istenmeyen uygulama olarak çıkıyor.Ben Mi Stick 1. nesil e yükledim sorunsuz çalışıyor. İsteyenler deneyebilir.

Not: Fazla birşey sorarsanız uygulama hakkında çok bilgim yok fakat kullanışlı.

Bunun nesi modlu, kurdum çalışıyor ama premium değil ki

Bunun nesi modlu, kurdum çalışıyor ama premium değil ki

Buraya da göz atabilirsiniz.

Teşekkürler, ama sürümü eski önerdiğiniz apk'nin.

Sayın patron, Son sürüm mod lu değil derken son sürümden bir önceki ve veya iki üç önceki sürümleri mod lu varmı ki?(Tivimate)

5 kişi birleşip alın bence. piyasadaki en iyi uygulama. 600 lira 5 cihaz, ömür boyu, çorba parası resmen

5 kişi birleşip alın bence. piyasadaki en iyi uygulama. 600 lira 5 cihaz, ömür boyu, çorba parası resmen
Arkadaşlar, evet bazı artı yönleri yok değil ama dürüst olmak gerekirse Televizo, hem hız hem de genel stabilite açısından Tivimate’e kıyasla bence çok daha başarılı. (Bu arada Tivimate’i lisanslı olarak kullanan biriyim!)

Arkadaşlar, evet bazı artı yönleri yok değil ama dürüst olmak gerekirse Televizo, hem hız hem de genel stabilite açısından Tivimate’e kıyasla bence çok daha başarılı. (Bu arada Tivimate’i lisanslı olarak kullanan biriyim!)
Kesinlikle bu konuda size katılıyorum televizyonun fazlası var eksiği yok

Tv de live tv yi açmıyorum tivimate daha başarılı. Televizio iyi ama pratik değil.

Konuyu görüntüleyenler

Geri