Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Cekılen linkleri hangi pleyırde oynatıyorlar acaba icindekı linki alıyorum ama pleyırde acmıyor yayınıBuradan çekiyorlar yayınıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.![]()
Kendi playerımı yazdımCekılen linkleri hangi pleyırde oynatıyorlar acaba icindekı linki alıyorum ama pleyırde acmıyor yayını
Player açmaz tabi refferrer ve useragentini girdin mi? Onlar olmadan açmaz tabiCekılen linkleri hangi pleyırde oynatıyorlar acaba icindekı linki alıyorum ama pleyırde acmıyor yayını
Reis Mor 1in Domaini Türktelekoma engelli büyük ihtimalle akşama kadar düzeltirler çekip kullanırsınKendi playerımı yazdım
Hallederiz kankaReis Mor 1in Domaini Türktelekoma engelli büyük ihtimalle akşama kadar düzeltirler çekip kullanırsın
İstersen domaini vereyim dayiHallederiz kanka
Ver reis farketmezİstersen domaini vereyim dayi
Cok tesekkur ederimPlayer açmaz tabi refferrer ve useragentini girdin mi? Onlar olmadan açmaz tabi
(Ayrıca tivimate yada televizo kullan mutlaka)
KendıKendi playerımı yazdım
Kendi playerımı nasıl yazagız bılgım olmadıgı icin yazıyorumKendi playerımı yazdım