HTML-HLS/M3U8 Akış Oynatıcısı.

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Merhaba.

Genelde bu tip akışlar tarayıcıya eklenti eklenerek de açılabilir ama belki o yöntemi güvenli bulmayanlar olabilir diye;
Elimdeki HTML-HLS/M3U8 Akış Player'i sizinle paylaşmak istedim. Bir kenarda dursun, belki bir gün işinize yarar!

Bütün kodu kopyaladıktan sonra; Bir not defteri içine UFT-8 olarak farklı kaydedip bir isim verin. ( Örnek İsimin sonuna .HTML gelecek şekilde! ) Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız; masastüne o tarayıcı simgesi ile bir kısayol atacaktır.
İyi kullanımlar!

Edit; Eksik bilgi için üzgünüm.
Chrome'da kullanmak için;
Allow CORS: Access-Control-Allow-Origin yüklü olması lazım!
Firefox için de; Cors Everywhere olması lazım!

Sanki biraz; astarı yüzünden pahalıya geldi. :)

HTML:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Eline saglik bunun forumda Python kod ile yazilmisi vardi cok aradim bulamamistim . Sagol

Merhaba.

Genelde bu tip akışlar tarayıcıya eklenti eklenerek de açılabilir ama belki o yöntemi güvenli bulmayanlar olabilir diye;
Elimdeki HTML-HLS/M3U8 Akış Player'i sizinle paylaşmak istedim. Bir kenarda dursun, belki bir gün işinize yarar!

Bütün kodu kopyaladıktan sonra; Bir not defteri içine UFT-8 olarak farklı kaydedip bir isim verin. ( Örnek İsimin sonuna .HTML gelecek şekilde! ) Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız; masastüne o tarayıcı simgesi ile bir kısayol atacaktır.
İyi kullanımlar!

HTML:
emeğine sağlık kurdum

Merhaba.

İyi kullanımlar!

HTML:
Ustacığım , aynen dediği gibi yaptım , oldu galiba , ama ufak bir sorunum var bu Akış Player dediğin neye yarıyor , nerede , ne için ve nasıl kullanıyoruz :)

Ekli dosyalar

• HLS.jpg
    HLS.jpg
    118.8 KB · Görüntüleme: 24
Ustacığım , aynen dediği gibi yaptım , oldu galiba , ama ufak bir sorunum var bu Akış Player dediğin neye yarıyor , nerede , ne için ve nasıl kullanıyoruz :)
Şimdi sana buradan yapay zeka destekli teknik bir bilgi aktarırsam, kafan karışabilir.
Buradan bazen ara-ara paylaşılan bazı tek akış açan URL'ler oluyor; Bunların bazıları VLC'de açılır bazıları sadece tarayıcı ve HLS player üzerinden açılır.
Böyle bir akışa denk geldiğinde deneyimleme şansın olur.

Bazen her şeyin düz-mantık bir açıklaması olmaz ve yeterli de olmaz. Deneme/Yanılma ile zamanla ne olduğunu kavrarsın.
Umarım cevap yeterli olmuştur.

Şimdi sana buradan yapay zeka destekli teknik bir bilgi aktarırsam, kafan karışabilir.
Buradan bazen ara-ara paylaşılan bazı tek akış açan URL'ler oluyor; Bunların bazıları VLC'de açılır bazıları sadece tarayıcı ve HLS player üzerinden açılır.
Böyle bir akışa denk geldiğinde deneyimleme şansın olur.

Bazen her şeyin düz-mantık bir açıklaması olmaz ve yeterli de olmaz. Deneme/Yanılma ile zamanla ne olduğunu kavrarsın.
Umarım cevap yeterli olmuştur.
Eyvallah, soruma cevap verdiğin için. Dediğin gibi karışık anlatırsan kafamın karışacağı kesin. Senelerdir İPTV satın alır seyrederim. 3-4 aydır bu forum sayesinde birşeyler öğrenmeye başladım. Dediğin gibi bazı linkler tıklayınca masa üstüne VLC olarak iniyor, bazıları da tarayıcıda açıyor. Paylaşılan tek açış açan URL 'leri senin Akış Oynatıcısına mı yapıştırıp açacağız?

@Thanos hocam headerleri eklemek içinde bi alan yapabilir misin manuel header ekleyip çalıştırabilmek için mesela daddylive ve yayınzirve gibi m3u8 linkleri header olmadan açmıyor ayrıca bazı IPTV panellerinden .ts uzantılı oluyor kanallar ama hls bunu açmıyor bunu ayarlayabilir misin?

@Thanos hocam headerleri eklemek içinde bi alan yapabilir misin manuel header ekleyip çalıştırabilmek için mesela daddylive ve yayınzirve gibi m3u8 linkleri header olmadan açmıyor ayrıca bazı IPTV panellerinden .ts uzantılı oluyor kanallar ama hls bunu açmıyor bunu ayarlayabilir misin?
Yapılmışı var. Daha önce forumda bir arkadaş paylaşmıştı.

( )

Merhaba.

İyi kullanımlar!

Edit; Eksik bilgi için üzgünüm.
Chrome'da kullanmak için;
Allow CORS: Access-Control-Allow-Origin yüklü olması lazım!
Firefox için de; Cors Everywhere olması lazım!

Sanki biraz; astarı yüzünden pahalıya geldi. :)

HTML:
Yararlı paylaşım teşekkürler.

Geri