Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Bilgilendirme amaciyla yaziyorum. Bluetooth calismiyorsa tplinkin ufak bluetootundan aldim cok guzel calisiyor. Kumanda kulaklik vs calisiyor. Cihazi yeniden baslatinca kumanda bagli kaliyor. Laptoptaki bluetooth baglanmiyordu, baglansa da yeniden baslatinca tekrar eslestirmek gerekiyordu vs tonla sikinti. Bu cihaz isini cok guzel yapiyor. 5.0 yazdigina bakmayin. 5.3. versiyonu

1000046036

1000046037

Arkadaşlar, ses dosyalarını çalıştırmak için şunları yapın:
Öncelikle KernelSu'daki FX Dosya yöneticisine root yetkisi verin (KernelSu sadece Android 11'de var).
Daha sonra FX'i açın ve System (Root)'a, ardından Vendor and Sound'a gidin.
Sound klasörünün içerisinde HDMI ve Analog scriptleri olacak, bunlardan birini açıp run'a (root seçeneğini işaretleyin) gidin ve RUN'a tıklayın,
sesin çalışması için 10 ila 15 saniye kadar bekleyin.

Sinetech videosundaki ISO'nun içinde KernelSu yok. Hdmi ile televizyona sesi aktaramıyorum, bilgisayarda var ama. bilgisayarı her açtığımda kernel seçtiriyor programlar duruyor. Onun dışındaki herşey çok hızlı çalışıyor. Edit: Düzelttim, gelistricinin telegram hesabinda termux kodu var onu kernelsu ile termuxa root yetkisi verip sjrayla kodlari termuxa giriyoruz 3 tane yeniden baslatiyoruz duzeliyor.

Son düzenleme:
Hersey guzel cogu iptv playeer en basta youtube ses var goruntu yok lokke apk da seste goruntude var birdee surekli basa donuyor birde ilk defa 6.1 de vifi usb tanidi

ben harici ssd usb li 256 mb belleğe kurdum çok güzel çalışıyor. açılışta direk andiroid menüye geliyor.sistem çok hızlı.usb.yi gçen sene bimden aldım. yeni işime yaradı.

pc kurdum usb çalışıyor.belleği takıp çıkarıyorum apk lar çok hızlı ama ınternet tarayıcı çalıştıramadım.video oynatmadım 1 gün önce kurdum

play storeden şimdi youtube indirdim video oynatıyor seste hiç problem yok gayet güzel çalışıyor inatta çalışıyor cine 10 da güzel çalışıyor vede hızlı vaziyette çalışıyorlar. benim bellek ssd 256 gb. ıptv varsa xtream ıptv player kur çalışıyor

play storeden şimdi youtube indirdim video oynatıyor seste hiç problem yok gayet güzel çalışıyor inatta çalışıyor cine 10 da güzel çalışıyor vede hızlı vaziyette çalışıyorlar. benim bellek ssd 256 gb. ıptv varsa xtream ıptv player kur çalışıyor
Bende goruntu yok seste sikinti yok

Google TV yi kurdum sorunsuz çalışıyor du fakat bugün açtığımda Google TV açılıyor ama ana ekran sürekli gidip geliyor ve bir işlem yaptırmıyor.

Shaltvde normal canli yayinlarda goruntu yok ama harici player vlc secince videolarda film dizilerde goruntu seste sikintisi yok

Dual surumu yukledim yotubade aksam paylasilan bunun hardikse kurulani hersey cok guzel nvida ekrwn karti olanlarda goruntu sorunu oluyormus insallah oda cozulur yoksa fisekk gibi oldu irdee air masula harika oldu

Shutdown yapınca HDD direkt fişten çekilmiş gibi kapanıyor uzun vadede zararlı.

Konuyu görüntüleyenler

Geri