Cine 10 Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

LAperdesi 

Moderatör
Konular
56
Cine 10 – Film var, dizi var, bir tek mısır eksik!

Cine 10, Android cihazlarda çalışan; dizi, film ve canlı yayınları ücretsiz izleyebileceğin pratik bir uygulama.
Arayüzü sade, kullanımı çocuk oyuncağı, hızı da maşallah jet gibi.
Yani “nereden açılıyor bu şimdi?” derdi yok. Aç, seç, izle. Bu kadar.
Ayrıntılar için hazırladığımız videoları izlemen yeterli. Biz anlattık, sen sadece keyfine bak.
Uygulama tanıtım konusudur. Detaylar ve kullanımı videoda açıklanmıştır.

Cine 10, Android cihazlarda çalışan; dizi, film ve canlı yayınları ücretsiz izleyebileceğin pratik bir uygulama.
Ayrıntılar için hazırladığımız videoları izlemen yeterli. Biz anlattık, sen sadece keyfine bak.
Guncelleme gelecek diye biliyorum çıktığından beri kullanıyorum. Bence iyi bir uygulama ücretsiz kısmı yeterli. Açılmıyor ise vpn kullanın 😂

Guncelleme gelecek diye biliyorum çıktığından beri kullanıyorum. Bence iyi bir uygulama ücretsiz kısmı yeterli. Açılmıyor ise vpn kullanın 😂
Açılmayan bir bölümü çıkmamıştı bende, geliştiricinin Drive'a direkt erişimi mevcut, güncellenirse kendisi hemen ekler. :)

paralı mı bu uygulama açınca sadece iptv satış çıkıyor

Bakalim bir nasil teskkurler

Şuan aktif mi uygulama izleyemiyorum hiç birşey i

5.6.7 versiyonu vardı TV'de, şimdi baktım açılıyor kanallar dizi/filmler vs. Hepsine bakamadım tabii rastgele bir iki yere girdim.
Uygulama güzel fakat vpnsiz açıomıyor. Yinede eline sağlık

Kardeş modemde dns ayarı nasıl yapılıyor. Bende modem birtürlü kabul etmedi. Modemim Türktelekom zyxel
Hangi model bilmiyorum ama benim eski modemim Telekom'un verdiği Zyxel'di. Onda Wan kısmından değil de LAN ayarları DHCP kısmında bir DNS girme yeri var. Oraya dns girerseniz de modeme bağlanan cihazlara o dnsi kullandırıyor. Dns'i girip kaydet dedikten sonra bağlı cihazın wifisini kapatıp tekrar açın cihazlar yeni dns ile bağlanır.
Modemin modelini söylersen de yerini bulmak için yardımcı olabilirim en azından.

Hangi model bilmiyorum ama benim eski modemim Telekom'un verdiği Zyxel'di. Onda Wan kısmından değil de LAN ayarları DHCP kısmında bir DNS girme yeri var. Oraya dns girerseniz de modeme bağlanan cihazlara o dnsi kullandırıyor. Dns'i girip kaydet dedikten sonra bağlı cihazın wifisini kapatıp tekrar açın cihazlar yeni dns ile bağlanır.
Modemin modelini söylersen de yerini bulmak için yardımcı olabilirim en azından.
Teşekürler ama ben denedim. Bende kabul etmiyor

Teşekürler ama ben denedim. Bende kabul etmiyor
Aynı modem ise şuradan değiştirmen gerek. Ama kaydettikten sonra bağlı telefon, tv falan wifisini kapatman lazım ya da daha basiti modei kapatıp açarsan hepsinin bağlantısı gidip geri gelir.
Kontrol için de buradan kontrol edebilirsin.
1745079556998

Aynı modem ise şuradan değiştirmen gerek. Ama kaydettikten sonra bağlı telefon, tv falan wifisini kapatman lazım ya da daha basiti modei kapatıp açarsan hepsinin bağlantısı gidip geri gelir.
Kontrol için de buradan kontrol edebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 6914
Aynı şeyi ben yaptım fakat bende olmadı. İnternet bağlantısı kesildi yeniden eskiye döndüm. Cihaz ve modeli aynı

çok ilgilebilmiyor uygulamayla verimsiz

Aynı şeyi ben yaptım fakat bende olmadı. İnternet bağlantısı kesildi yeniden eskiye döndüm. Cihaz ve modeli aynı
Enteresanmış. Yıllarca bu şekilde kullandım. Şimdi de aynı şekilde Fiber Tplink modemde kullanıyorum

Ekli dosyalar

• chrome_HICiKuatL7_20_04_2025_01_23.jpg
    chrome_HICiKuatL7_20_04_2025_01_23.jpg
    88.8 KB · Görüntüleme: 11

Geri