Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
h ttps://aligoshgar.github.io/iptv.m3uLütfen Çalışan Liste Varmı Yardımcı Olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bu link artık hizmet vermiyor diye biliyorum. Liste sahibi sonlandırdı.Abi yardim edermisiz link calismiyor
Hangisinde ?Kardeşim bunda sadece bir kanal var
Bulan olursa buraya yazacaktır. Ben de elimden geldiğince bulmaya çalışacağım.Yardim eden varmi?
Lütfen Çalışan Liste Varmı Yardımcı Olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kapandı bu listeh ttps://aligoshgar.github.io/iptv.m3u
( h yi ttp ile birleştiriniz, listeyi uygulamaya yazarken)
Çok kanal çalışır durumda
Teşekkür ederimEmeğine sağlık
Cevad kardeşim arb24 haber kanalı açılmıyor.Haber izliyorum bakabilirsen sevinirm.Eline sağlık.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kendi listem. İçerisinde azerbaycan kanalları vardır
Bu kanalın sitesinde bu linkle yayın yapılıyor, bende çalıştı. Listelere eklenebilir.Cevad kardeşim arb24 haber kanalı açılmıyor.Haber izliyorum bakabilirsen sevinirm.Eline sağlık.
Tek tek kodlamak gerek, çalışan liste bulman zor. ATV AZAD TV FHD kanalı.Lütfen Çalışan Liste Varmı Yardımcı Olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
m3u listesini neteden bulabilirim?Tek tek kodlamak gerek, çalışan liste bulman zor. ATV AZAD TV FHD kanalı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.