Turkiye Legal m3u

Arkadaslar liste otomatik guncelleniyor+ yeni aldiginiz android tv boxlarda 1 senelik hediye verilen ucretsiz turkce yayin yapan kanallar var alternatif olarak deneyebilirsiniz televizio uygulamasina link olarak yazip bakabilirsniz

Güzel , b
Arkadaslar liste otomatik guncelleniyor+ yeni aldiginiz android tv boxlarda 1 senelik hediye verilen ucretsiz turkce yayin yapan kanallar var alternatif olarak deneyebilirsiniz televizio uygulamasina link olarak yazip bakabilirsniz
Basit , güzel , çanak anten seyrediyormuş gibi. Eline sağlık

İyi güzelde aralarında açılmayan önemli kanallar var mesela atv CNN türk gibi kesin daha fazla acilmayanlar vardır

Arkadaslar liste Bana ait degildir denemesini yaptim ucretli yayin yok herkes kullansin istedim
Linki bu şekilde televizoya ekledim hiç bir şey olmadı hiç bir kanal yüklenmedi oynatma listesi bulunamadı doğru olup olmadığını kontrol edin diyor 🤔

Haklisiniz atv cnnturk suan calismiyor liste surekli guncelleniyor alternatif olarak san verilebilir yada calismayan bu kanallarin kaynak linki eklenip kullabilir ama bu seferde guncelleme almaz yorumuz icin tesekkur ederim

İçerik zengin, bazı kanallarda buffering yapıyor

Linki bu şekilde televizoya ekledim hiç bir şey olmadı hiç bir kanal yüklenmedi oynatma listesi bulunamadı doğru olup olmadığını kontrol edin diyor 🤔
O linki değil o linke tıkladığınızda yapılan yönlendirme sayfasındaki "linki kopyala" butonuna basarak kopyalanan linki gireceksiniz.

Arkadaslar liste Bana ait degildir denemesini yaptim ucretli yayin yok herkes kullansin istedim
Arkadaslar Legal Tr m3u listesi her cihazda calisir otomatik guncellenir isteyen kullanabilir tamamen ucretsizdir mor paket veya ucretli platformlar yoktur

Legal liste olarak en iyi çalışan liste bu. Her gün güncelleniyor. Ben artık uydu seyretmiyorum. Androidbox ta bu listeyi kullanıyorum. Beni şimdiye kadar hiç mahçup etmedi. Üstelik donma takılma hiç yok.
liste telefonda açıldı tv de pc de açılmıyor hangi player kullanıyorsunuz?

Bu liste kapandı açılmıyor siz nasıl oynatıyorsunuz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Geri