Discord ve Telegram’a erişim yasağı

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
196
Discord ve Telegram'a erişim engeli geldi.

Discord'a erişim engeli: "Çocukların cinsel istismarı ve müstehcenlik"

Telegram ve Discord platformlarında aktif olan ''C31K'' isimli grubu yöneten ve ''Hz. Ebu Cehil'' takma adıyla bilinen kişinin, E.K. adlı bir çocuk olduğu tespit edildi. Şahıs gözaltına alındı.

Vodafone Fiber'de hiç bir şey yapmadan şu an açık ikisi de. Vodafone devleti pek sallamıyor gibi :)

Vodafone mobil bağlanmıyor :)

senelerdir discord telegram kullanıyorum içlerinde bir çok yasadışı işlere denk geldim çok şey gördüm erişim engeli buna bir çözüm değildir vpn denen bir gerçek var bunu akıl edemeyecek insan pek tanımıyorum hele ki instagram erişim engelinden sonra vpn daha da haddinden fazla ün kazanmışken çözüm bu olmamalı caydırıcı bir ceza sistemi gelmesi gerekiyor aksi takdirde bugün discord engellenir yarın team speak programı ile işlere devam ederler yetmez gibi kendi sunuculurarını kurup öyle konuşurlar teknoloji çok gelişti çok rahat bir şekilde chat programı kodlanabiliyor :)

Son düzenleme:
Şu güzelim uygulamaları amacının dışında kullananlar yüzünden bizlerde kullanamıyoruz en çok o sinir bozucu, sürekli kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef...

Şu güzelim uygulamaları amacının dışında kullananlar yüzünden bizlerde kullanamıyoruz en çok o sinir bozucu, sürekli kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef...
Kesinlikle katılıyorum kötü niyetli kullananlar yüzünden olan binlerce insana oluyor

buradaki yasak mantığı devlet bu uygulamalar i yasal olmadığını ve olası tehlikeli olacak yada kötü olan mahkemelik olabilecek olaylara müdahil değiliz mantığı ni koyuyor olmalı yani Tehdit şantaj saldırı gibi olanlarda kullanıcınin mahkeme yolunu kapatması. ve kullanıci ye biz yasak koyduksiz kaçak girdiniz sorumluluk size ait dır devlete gelmeyin manası ni taşıyor..

Geri