Yayını biz çekersek en iyisi olurReis eline emeğine koluna sağlık hayatımda dış olupta gördüğüm en gecikmesiz,en düzgün yayın umarım böyle devam eder kapanmaz takipledim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yayını biz çekersek en iyisi olurReis eline emeğine koluna sağlık hayatımda dış olupta gördüğüm en gecikmesiz,en düzgün yayın umarım böyle devam eder kapanmaz takipledim.
Link rica etsemAYRICA MOR KANALLARDA VİP KANALLAR EKLENMİŞTİR HEPSİ KALİTELİDİR KAYNAK YAYINDIR!
bunu m3u olarak nasıl yaparız.timate de çalıştırabiliriz.teşekürlerHerkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum...
Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum
" developer~@DRAG10 "" collaborator~@Syndraxic "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GİTHUB LİNK
Kod:https://raw.githubusercontent.com/DRAG-10/DRAG10/refs/heads/special/DRAG10.m3u
KISALTILMIŞ LİNK
Kod:https://yolla.link/DRAG10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M3U linki mevcut konuda kopyalayıp tivimate deki m3u url kısmına yapıştırın ve izleyinbunu m3u olarak nasıl yaparız.timate de çalıştırabiliriz.teşekürler
Kaynak Varsa neden olmasınBirkaç tane Kemal Sunal ve Yeşilçam film kanalları olsa hiç fena olmaz
Yeşilçam ve Kemal Sunal Kanalları Eklenmiştir İyi Seyirler….Birkaç tane Kemal Sunal ve Yeşilçam film kanalları olsa hiç fena olmaz
7/24 Eğlence Kategorisi Oluşturulmuştur!
Kategoriye;
-ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2
-SİHİRLİ ANNEM
-KURTLAR VADİSİ
-KURTLAR VADİSİ PUSU
-ÇOCUKLAR DUYMASIN
-CENNET MAHALLESİ
-YAPRAK DÖKÜMÜ
-ADANALI
-YENİ GELİN
Dizileri 7/24 Şeklinde Herzaman Açıktır sınırsız yayın yapmaktadır iyi seyirler herhangi bir isteğiniz varsa iletiniz ekleme yapalım![]()
Kaynak Bulunursa her halükarda eklenir hocam keyifli seyirler …elinize saglik.
hocam yurtdisi spor kanallarini eklemeyi dusunur musunuz? olur da hallederim derseniz: tnt sports, sport tv [portekiz], arena sports, ziggo sports, sport klub, sky sports, max sports, cosmote sports, dazn, eleven sports vs. tamami veya birkaci eklenebilir.
her halukarda tesekkurler.
İyi geceler 2 gündür atv calışmıyor belki bende çalışmıyor olabilirmiş bilmiyorum teşekkürler7/24 Eğlence Kategorisi Oluşturulmuştur!
Kategoriye;
-SİHİRLİ ANNEM
-KURTLAR VADİSİ
-KURTLAR VADİSİ PUSU
-ÇOCUKLAR DUYMASIN
-CENNET MAHALLESİ
-YAPRAK DÖKÜMÜ
-ADANALI
-YENİ GELİN
Dizileri 7/24 Şeklinde Herzaman Açıktır sınırsız yayın yapmaktadır iyi seyirler herhangi bir isteğiniz varsa iletiniz ekleme yapalım![]()
Bende farkettim hocam hemen kaynak değiştiriyorum… Edit:Atv Kaynak Güncellendi iyi seyirlerİyi geceler 2 gündür atv calışmıyor belki bende çalışmıyor olabilirmiş bilmiyorum teşekkürler
Elinize sağlık Teşekkürler hocam7/24 Eğlence Kategorisi Oluşturulmuştur!
Kategoriye;
-SİHİRLİ ANNEM
-KURTLAR VADİSİ
-KURTLAR VADİSİ PUSU
-ÇOCUKLAR DUYMASIN
-CENNET MAHALLESİ
-YAPRAK DÖKÜMÜ
-ADANALI
-YENİ GELİN