Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
satinmi aldin usta satin almadiysan paylasman mumkunmuBendeki lisanslı sürüm 1.9.8.2-g-(Premium) olarak görünüyor.
bu degil bundaki eski bende 1.9.7.44Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
1.9.4.0 ile farkı nelerdir?bu degil bundaki eski bende 1.9.4.7
yannis yazmisim 1.9.7.44 müs bendeki daha yeni imis bi zamanlar almistim lazim olur diye pro surumu bu ayarlardan videoyu tam ekrana acin kanala bastimmi tam ekran izliyorsunuz yayinlari1.9.4.0 ile farkı nelerdir?
Bu versiyon da Yedekleme bölümü çalışmaz , şu an sorunsuz olan versiyon 1.9.4.0 dır.yannis yazmisim 1.9.7.44 müs bendeki daha yeni imis bi zamanlar almistim lazim olur diye pro surumu bu ayarlardan videoyu tam ekrana acin kanala bastimmi tam ekran izliyorsunuz yayinlari
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bunu yanına kurup bi deneyinBende 1.9.3.21 kurulu. Biliyorsunuz yedek alsak bile yedekten geriyükleyince favorileri kaybediyoruz, sonra bir sürü uğraş dur. 1.9..4.0'ı yükleyemeyi denedim ama paket imzası farklı, üzerine kurulmuyor. Ek nasıl bir faydası var? Dünyaları değiştirmeyecekse eskisiyle devam edeyim diyorum. Teşekkürler.
son sürüm budur play store de var ama ücretli versiyon dur.. ben kullanıyorum tüm özellikler açık tabiki...bilen varmı hangisi en güncel apk
Evdeki tvbox 'a eski sürümü sildim ve premium kurdum içinde az code vardı. , ama telefonda kullandığımda o kadar çok m3u ve Extream code var ki silip yenisini kurmaya gözüm yemiyor. Telefondaki 1.9.8.2-g sürümü , bunu silmeden bir şekilde premiuma yükseltmek mümkün mü?Bunu yanına kurup bi deneyin
![]()
Öneri - 'Televizo İptv Player' (Klon)
Selamlar. Sisteminiz de kurulu olan 'Televizo' uygulamasının yanına kurmak için 'Televizo2' olarak ufak bir değişiklik yapılmıştır. birbirinin yedekleme dosyası sorun çıkarmaz yedek alıp tekrar yükleyebilirsiniz. -Peki buna ne gerek var? -Zaruri ihtiyaç değildir, tamamen keyfi olarak...forum.sinetech.tr
Kurulu olan hiçbirşeyi silmeden bu 'klon' yazanı kurun üstad .Evdeki tvbox 'a eski sürümü sildim ve premium kurdum içinde az code vardı. , ama telefonda kullandığımda o kadar çok m3u ve Extream code var ki silip yenisini kurmaya gözüm yemiyor. Telefondaki 1.9.8.2-g sürümü , bunu silmeden bir şekilde premiuma yükseltmek mümkün mü?
Bu klon + ne sağlayacak bana, benim en önem verdiğim "Ebeveyn Kontrolleri"Kurulu olan hiçbirşeyi silmeden bu 'klon' yazanı kurun üstad .
1.9.8.2 sürümünü parasını ödemeden hiç bir şekilde premium yapamazsınız.
ama telefonda kullandığımda o kadar çok m3u ve Extream code var ki silip yenisini kurmaya gözüm yemiyor. Telefondaki
Haklısınız pek birşey sağlamaz . uğraşmayın bence.Bu klon + ne sağlayacak bana, benim en önem verdiğim "Ebeveyn Kontrolleri"
Kusura bakmayın mesajı yeni gördüm evet satın almıştım zaten yukarda lisanslı olduğunu yazmıştım.satinmi aldin usta satin almadiysan paylasman mumkunmu