netflix ve primevideo aktif şu anda sadece

hocam cc yi göremıyorum mesela squid e baktım denemek için ses seçenekleri var goruntu kalite veya altyazı yok net mirror da

hocam cc yi göremıyorum mesela squid e baktım denemek için ses seçenekleri var goruntu kalite veya altyazı yok net mirror da
Dediğim gibi tüm içerik için seçenekler farklı, alt yazı olabilir olmayabilir, dil seçeneği olabilir olmayabilir, uygulamayı hintliler yapmış daha çok kendi içerikleri var ama ben epey dublaj yada alt yazılı film izledim.

Spenser adlı filmi deneyin hem TR dublaj var yada alt yazı seçeneğinide seçebilirsiniz.

anladım bu sadece ntflx dimi diger benzer var mı?

şuan aslında yerli dizi tv ve platform bide 24 saat tv sarmalar gölge bilgin dışında bunları yapan bildiginiz ek apklar var mı ?

cloudstream'de kekikte ekli bu uygulama

(y)

digerleri icinde yapılmaya devam ediyor sitenin altında sitelerin ve uygulamaların isimleri bulunmakta tıkladıgında üzerine acılıyor

Öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. Ancak malum kanallarda türkçe içerik bulmak çok zor. Çünkü prime farklı bir ülkenin yayını. Dolayısı ile seçenek yok :(( Bunu Türkiye sunucusu için yapmak mümkün değil mi?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Geri