daimasen10
Üye
- Konular
- 0
Bilgisayar için mi usta bu idm ben yıllardır kullanıyorum crackli bazen serial hatası veriyor bu ücretsiz mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet ücretsiz serial derdi yokBilgisayar için mi usta bu idm ben yıllardır kullanıyorum crackli bazen serial hatası veriyor bu ücretsiz mi
portable verisyonu youtube oynatma listesi indirir mi ? benim için en yüksek çözünürlük olmasına gerek yok 720p işimi görür. Ders videosu indirecemalternatif
Ant Download Manager (AntDM)
portable versiyon var ,TÜRKÇE dil desteği, free sürüm nerdeyse tüm özellikler açık
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
evet istersen portablesini dene buradan bildirisin sonucuportable verisyonu youtube oynatma listesi indirir mi ? benim için en yüksek çözünürlük olmasına gerek yok 720p işimi görür. Ders videosu indirecem
elinize sağlık şimdilik kullanıyoruz sorunsuz ne kadar giderse artıkIDM Full buyrunZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten sonra da parçalar birleştirilir. Bu uygulamanın arayüzü çok basittir ve Türkçe dil desteği mevcuttur. Ayrıca bu uygulama tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Torrent desteği var
Bu arada uygulamanın uzantısını browsere kurarak bilgisayarınızla tam senkron hale getirebilirsiniz. Uzantı olmadan site linklerini tek tek elle girmek zorunda kalacağınızdan dolayı uzantıyı indirmenizi tavsiye ediyorum. Şiddetle tavsiyemdir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten sonra da parçalar birleştirilir. Bu uygulamanın arayüzü çok basittir ve Türkçe dil desteği mevcuttur. Ayrıca bu uygulama tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Torrent desteği var
Bu arada uygulamanın uzantısını browsere kurarak bilgisayarınızla tam senkron hale getirebilirsiniz. Uzantı olmadan site linklerini tek tek elle girmek zorunda kalacağınızdan dolayı uzantıyı indirmenizi tavsiye ediyorum. Şiddetle tavsiyemdir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
indiridm ama sürekli hata veriyor , giriş noktası bulunamadı hatsı veriyo ard arda.... masa üstüne gelen simgeye de tıklarken aynı hata...kaldırdım pc den.... sanırım düzgün bir alternatif yok bu idm ye karşı olarakFree Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten sonra da parçalar birleştirilir. Bu uygulamanın arayüzü çok basittir ve Türkçe dil desteği mevcuttur. Ayrıca bu uygulama tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Torrent desteği var
IDM çok iyi program lafım yok, yalnız full için epey uğraşmak gerek , onun için FDM demiştim ben sorun yaşamıyorum , sizin windows da sistemsel sorunlar olabilir, temiz bir windows üzerinde denemenizi tavsiye ederim zira tüm indirmeleri torrent de dahil onun üzerinden sorunsuz yapabiliyorumindiridm ama sürekli hata veriyor , giriş noktası bulunamadı hatsı veriyo ard arda.... masa üstüne gelen simgeye de tıklarken aynı hata...kaldırdım pc den.... sanırım düzgün bir alternatif yok bu idm ye karşı olarak![]()
indiridm ama sürekli hata veriyor , giriş noktası bulunamadı hatsı veriyo ard arda.... masa üstüne gelen simgeye de tıklarken aynı hata...kaldırdım pc den.... sanırım düzgün bir alternatif yok bu idm ye karşı olarak![]()
O değil de... Profil fotoğrafını kes.Farklı uygulamalar tanıtmak ya da önermek için onlara özel konu açmanız gerekiyor. Mevcut konu zaten bir uygulamayı paylaşıp önermek için var.
Böyle olursa konu ve içerik faydasını değerlendirmek zor olur. Ayrıca yeni konu açarak yazarsanız o uygulamayı konu başlıklardan bulmak ve incelemek daha kolay olacaktır.
IDM kalıcı olarak lisanslama yöntemi Sinetech forum arkadaşlarımıza
Nasıl yapılır: Yöntem Öncelik ile İDM yasal yöntem ile sitesinden 30 günlük deneme sürümü indirelim
sonrasında uygulamayı kuralım daha sonra BURASI ÖNEMLİ windows Powershell yönetiici Olarak Çalıştıralım Açılan ekrana şu Komutları Girelim
iex (irm is.gd/idm_reset) Bekleyelim sizden şöyle bir yanıt isteyecek 1 ile 5 arasında rakam giriniz siz Burada 1 yazın ve enter basınız ardından bir kere daha 9 komutunu girelim idm açılacak ve açılan her pencereye kapat komutunu girelim 3 kere kapat/kapat/kapat/ sonrasında sizi idm yonetıcısı olarak atayacak ve idm kayıtlı orjinal key atanacak sonrasında power shell kapatalım hayırı olsun efendım artık idm orjinal kayıtlı sürümünün sahibi oldunuz
Bi süre sonra serial key hatası verme durumu var mı acaba
Bi süre sonra serial key hatası verme durumu var mı acaba
Emeğine teşekkürler..fakat youtube desteğini yok benmi beceremedim
ücretsiz ıdm deneme surumunu sıteden ındırelım sonra vıdeo da gosterıyor aynısını yapınız yazmış olduklarımı okuyunuz kalıcı olarak lisanslamaBilgisayar için mi usta bu idm ben yıllardır kullanıyorum crackli bazen serial hatası veriyor bu ücretsiz mi
you tube dan video indiebiliyorsunuz % basarılııdm artık yotube indirmiyo bu indiriyomu