teşekkürler ellerine sağlık arkaşım sağolasın vesselamKendi sitelerinde yayınlar devam ettiği müddetçe yada maç zamanı alınca açılan yayınlarda da sorunsuz bir şekilde tüm kanalları izleyebilsiniz.
Şimdiden İyi Seyirler Sinetech Ailesi!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürler ellerine sağlık arkaşım sağolasın vesselamKendi sitelerinde yayınlar devam ettiği müddetçe yada maç zamanı alınca açılan yayınlarda da sorunsuz bir şekilde tüm kanalları izleyebilsiniz.
Tamam teşekkür ederimhep aktif hocam ama bazı siteler maç zamanlarıda açıyor
teşekkürler. bu m3u dosyalarını webde nereye yükleyebiliriz? Siz bu listeyi hangi siteye attınız mesela?Urlyi yazdım hocam bakın
Bu kendi kendine veri çekip güncelleniyo sunucu üzerinde yani sizin yapamayacağınız bir şey izleyin geçinteşekkürler. bu m3u dosyalarını webde nereye yükleyebiliriz? Siz bu listeyi hangi siteye attınız mesela?
Kendi sitelerinde yayınlar devam ettiği müddetçe yada maç zamanı alınca açılan yayınlarda da sorunsuz bir şekilde tüm kanalları izleyebilsiniz.
o yüzden dedim arkadaşlar url yi yüklerse daha doğru olur diyeUrlyi yazdım hocam bakın
Hocam d.azn yok.kickboks ve boks maçları genelde orada yayınlanıyor. D.azn kanalının alternatifi bu listede varmı varsa da söyler misinizKendi sitelerinde yayınlar devam ettiği müddetçe yada maç zamanı alınca açılan yayınlarda da sorunsuz bir şekilde tüm kanalları izleyebilsiniz.
Yok sanırım ama yinede bulursam güncellerim Post'uHocam d.azn yok.kickboks ve boks maçları genelde orada yayınlanıyor. D.azn kanalının alternatifi bu listede varmı varsa da söyler misiniz
Çok teşekkür ederimYok sanırım ama yinede bulursam güncellerim Post'u