Yardım Telefonlarda format sonrası gmail sorunu

herdaim

Üye
Konular
3
Selam arkadaşlar Samsung için gmail bypass programı var mı full olanı

Frp mi kilitlendi ? Cihazı formatlamadan önce gmail silmediğiniz için format sonrası frp kilitlendi ve frp bypass arıyorsunuz değil mi doğru anladım yani ?

Eğer öyleyse google ve youtube ile cihaz marka model ve android sürümünü yazarak frp bypass yazarsanız sonuçlar çıkar.

Örnek olarak "samsung j7 android 9 frp bypass" gibi yazarsanız sonuç alırsınız. Sorun bu değilse detaylı açıklama yaparsanız ne yapabiliriz diye bakarız.

Arkadaşın samsung a02s modeli telefonu gmail ekranında kalıyor.*#0*# tuşladığım zaman service modu gelmiyor.bu yüzden frp programları işe yaramıyor.tapatalk ile yapayım dedim onuda başaramadım

Arkadaşın samsung a02s modeli telefonu gmail ekranında kalıyor.*#0*# tuşladığım zaman service modu gelmiyor.bu yüzden frp programları işe yaramıyor.tapatalk ile yapayım dedim onuda başaramadım
Soruma cevap vermediniz format sonrası frp mi kilitledi ? Eğer öyleyse frp bypass yapmanız gerekiyor mevcut android sürümü desteklemiyorsa odin ile stock eski android sürümü kurup frp bypass yapıp tekrar update yapacaksınız. Vaktinde arkadaşımın samsung j5 telefonuda frp kilitlemişti ve mevcut android sürümü desteklemediği için önce odin ile android 6.0.1 kurup bypass edip sonra tekrar güncellemiştim.

Eski yazılımı attığımızda aynı gmaili ister diye yazılım atmadım.frp kilitlendiği için gmail bypass yapılması gerekiyor.bu arada arkadaşın gmail ve şifresi olmuyor.son çare telefoncuya yönlendirdim

Eski yazılımı attığımızda aynı gmaili ister diye yazılım atmadım.frp kilitlendiği için gmail bypass yapılması gerekiyor.bu arada arkadaşın gmail ve şifresi olmuyor.son çare telefoncuya yönlendirdim
Bilgisayardan Telefonun Marka modeline uygun bypass dosyasını indirip telefona yüklemen gerekicek max 10 dknı alır bu işlem sonrası kolay zaten ben bypası kurup emaili kaldırdıktan sonra tekrardan yazılım yüklüyorum tertemiz oluyo telefon :)

Soruma cevap vermediniz format sonrası frp mi kilitledi ? Eğer öyleyse frp bypass yapmanız gerekiyor mevcut android sürümü desteklemiyorsa odin ile stock eski android sürümü kurup frp bypass yapıp tekrar update yapacaksınız. Vaktinde arkadaşımın samsung j5 telefonuda frp kilitlemişti ve mevcut android sürümü desteklemediği için önce odin ile android 6.0.1 kurup bypass edip sonra tekrar güncellemiştim.
Şuna bak istersen kardeşim

Geri