Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeğinize sağlık hocam bizim pc kafayı yedi dünden beri format ve sorunlarla boğuşuyoruz ,sorunlar çözülür çözülmez ldplayer yükleyip göz atacağımDDizi Eklentisi hakkında güncelleme (12/04/2025)
DDizi eklentisini güncelledim. yunus60'ın cloudstream-providers adlı deposundan aldım eklentiyi.
@patr0n kardeşim birkaç günlüğüne şehir dışında olacağı için nikstream deposuna eklediğini söylemişti ama bu eklenti için açılan diğer konudan okuduğuma göre Yeni Eklenen Diziler görünmüyor yani sadece başlığı vardı ve dizilerin tüm bölümleri yerine sadece son sayfalarındaki bölümler görünüyordu.
- Eski adı
Yeni eklenen bölümlerbu bölümünün adını değiştirdim ve Son Eklenen Bölümler yaptım. İlk sırada içerik başlığı görünüyor.- Eski Diziler altında sadece 40 adet dizi görünüyordu ve yukarı çıktıkça kendini yenilediği için çıkmaza sokuyordu. Sayfalandırma da dahil edildiği için tüm sayfalardaki eski diziler listelenebiliyor.
- Mevcut dizilerde sadece en son sayfalarındaki bölümler görünüyordu yani ortalama maksimum 20 adet kadar. Bunun yerine tek sayfada hepsini görebilmek adına 1-20, 21-40, 41-60 vb olacak şekilde seçilebilen listeleme ile tüm bölümlerin görünüp izlenebilmesi için düzenleme getirildi.
Ben şu anda eklentiyi sadece Latte adlı depoma ekledim. Kullananlar varsa ve depo ekliyse kontrol edebilirler.
@patr0n kardeşim geldiğinde uygun görürse nikstream deposuna ekleyecektir çünkü orada farklı bir düzenleme yapmıştı eklerken ve sadece onu kullananlar varsa diye gerekirse ben depomdan kaldırabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 6674
Ekli dosyayı görüntüle 6676
@Wizard7 , @AgresifB umarım olmuştur. İyi eğlenceler.
Senin pc çok format yiyor. Sorunu ne dostum ? Belki çözüm önerisi çıkarEmeğinize sağlık hocam bizim pc kafayı yedi dünden beri format ve sorunlarla boğuşuyoruz ,sorunlar çözülür çözülmez ldplayer yükleyip göz atacağım![]()
hocam windows son güncelleştirme çok sorun yaratmaya başladı , geçen haftadan beri güncelleştirme sorunu yaşıyorum .Günceştirme yüklendikten sonra olan oluyor .Bazı programları açamıyorum sadece programa sağ tıkla "yönetici olarak aç " seçtiğimde açabiliyorum ,.Güncelleştirma iptali için yöntemler denedim olmadı ,güncelleştirmeleri kaldır denedim işe yaramadıSenin pc çok format yiyor. Sorunu ne dostum ? Belki çözüm önerisi çıkar
Sistem geri yükleme denedin mi ? Güncellemeleri kapat geldiğinde yapmasın. Windows kaç kullanıyorsun ?hocam windows son güncelleştirme çok sorun yaratmaya başladı , geçen haftadan beri güncelleştirme sorunu yaşıyorum .Günceştirme yüklendikten sonra olan oluyor .Bazı programları açamıyorum sadece programa sağ tıkla "yönetici olarak aç " seçtiğimde açabiliyorum ,.Güncelleştirma iptali için yöntemler denedim olmadı ,güncelleştirmeleri kaldır denedim işe yaramadıbu hafta belki 4.formatı attık tam çıldırmalık
windows 10 kullanıyorum ,geri yükleme ilk 2 sefer başarılı oldu ve güncelleştirmeyi sistemden kapatma yöntemini denedim tam oldu derken bi baktım yine yüklenmiş sonrasında sistem geri yüklemeyi yapınca kasmalar başladı ve mecbur dün yine formata başvurduk ve yine aynı sorunlar .Son çare bugün modifiye edilip güncelleştirmeleri kapalı olan bir windows yükleyip deniyeceğim olmazsa bu şekil dayanabildiği kadar dayansınSistem geri yükleme denedin mi ? Güncellemeleri kapat geldiğinde yapmasın. Windows kaç kullanıyorsun ?
hocam windows son güncelleştirme çok sorun yaratmaya başladı , geçen haftadan beri güncelleştirme sorunu yaşıyorum .Günceştirme yüklendikten sonra olan oluyor .Bazı programları açamıyorum sadece programa sağ tıkla "yönetici olarak aç " seçtiğimde açabiliyorum ,.Güncelleştirma iptali için yöntemler denedim olmadı ,güncelleştirmeleri kaldır denedim işe yaramadıbu hafta belki 4.formatı attık tam çıldırmalık
İlk fırsatta göz atacağım çok teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunu bi dene dostum faydalı olacaktır.
Bunları tamamlayınca da bi adwcleaner ile tartsan çok iyi olur.
Hocam zaten güvenilmeyen yerden yüklemem bu tarz sistemi .Tabi bu devirde kimseye güvenmemek lazım ama benim sistemde uzaktan erişilsede sorun olmaz bu bilgisayarı sadece internette gezinme ve emülatör için kullanıyorum .Bıçak kemiğe dayanana kadar sabredicem artık.Teşekkürler uyarı içinModifiye, iyi bir tercih olmayabilir, kendi sitesinden orijinal Windows kurmak en doğrusu bence. Bu tür yapısal değişiklikler yapılmış sürümler hep sıkıntı çıkarır, yapımcısı pc nizi uzaktan kontrol altında tutabilir. Bunları zaten biliyorsunuzdur. Normal sürüm kurup, sisteme yük getiren, sürekli arka planda çalışan uygulamaları elle kaldırabilmek çoğu zaman mümkün
Cloudstream da çalışan en stabil repo hangileri?DDizi Eklentisi hakkında güncelleme (12/04/2025)
DDizi eklentisini güncelledim. yunus60'ın cloudstream-providers adlı deposundan aldım eklentiyi.
@patr0n kardeşim birkaç günlüğüne şehir dışında olacağı için nikstream deposuna eklediğini söylemişti ama bu eklenti için açılan diğer konudan okuduğuma göre Yeni Eklenen Diziler görünmüyor yani sadece başlığı vardı ve dizilerin tüm bölümleri yerine sadece son sayfalarındaki bölümler görünüyordu.
- Eski adı
Yeni eklenen bölümlerbu bölümünün adını değiştirdim ve Son Eklenen Bölümler yaptım. İlk sırada içerik başlığı görünüyor.- Eski Diziler altında sadece 40 adet dizi görünüyordu ve yukarı çıktıkça kendini yenilediği için çıkmaza sokuyordu. Sayfalandırma da dahil edildiği için tüm sayfalardaki eski diziler listelenebiliyor.
- Mevcut dizilerde sadece en son sayfalarındaki bölümler görünüyordu yani ortalama maksimum 20 adet kadar. Bunun yerine tek sayfada hepsini görebilmek adına 1-20, 21-40, 41-60 vb olacak şekilde seçilebilen listeleme ile tüm bölümlerin görünüp izlenebilmesi için düzenleme getirildi.
Ben şu anda eklentiyi sadece Latte adlı depoma ekledim. Kullananlar varsa ve depo ekliyse kontrol edebilirler.
@patr0n kardeşim geldiğinde uygun görürse nikstream deposuna ekleyecektir çünkü orada farklı bir düzenleme yapmıştı eklerken ve sadece onu kullananlar varsa diye gerekirse ben depomdan kaldırabilirim.
Eline sağlık abi nik içine ekledimDDizi Eklentisi hakkında güncelleme (12/04/2025)
- Eski adı
Sayın Patron yerli diziler sadece 1 bölüm görünüyor.Diğerleri kaybolduEline sağlık abi nik içine ekledim![]()
O son eklenen bölümü hocam tam olarak bölümler için eklenti içinde arama yapmanız gerekmekte o zaman bütün bölümler çıkarSayın Patron yerli diziler sadece 1 bölüm görünüyor.Diğerleri kayboldu
Ddizi içerik oynatırken bağlantı kurulamadı diyor latte deposundaDizimom veriyor olması lazım ek olarak ddizi eklentisinide ekledik @Latte abime teşekkürler sağ olsun şehir dışında olduğum için ricada bulunmuştum gerekeni yapmış.![]()