Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben ve collaborator~ @Syndraxic bu işi gönüllü yapıyoruz elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıyoruz ki hepiniz faydalanabilesiniz.
Kendi listemiz olduğu için söylemiyorum şu ana kadar belki forumdaki en temiz listelerden biri neden diyecek olursanız kaynaklar özenle sıralanmış çalışmayan kanalları uzun süre tutmuyoruz listeyi ölüme terk etmiyoruz emin olun ki birçok paralı IPTV sağlayıcısı bile bu kadar yapmaz.

Ek olarak yayınlar çalışmadığı zamanlar (ama gerçekten çalışmadığı) buraya yazmanız diğer kullanıcıların da yararına olacaktır fakat çalıştığı halde bir iki kişi gördüm buraya gelip çalışmıyor diyorlar bu ister istemez bizim listenin üzerindeki çalışma isteğimizi azaltıyor

Şu anda bir bilgisayarım olsaydı bu listeyi size güzel bir uygulama şekline getirip de paylaşabilirdim fakat imkanım yok ...

Hepinize keyifli seyirler keyifli forumlar 👈🙃👉

Arkadaşlar ikimizde bu işi gönüllü yapıyoruz elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıyoruz ki hepiniz faydalanabilesiniz.
Kendi listemiz olduğu için söylemiyorum şu ana kadar belki forumdaki en temiz listelerden biri neden diyecek olursanız kaynaklar özenle sıralanmış çalışmayan kanalları uzun süre tutmuyoruz listeyi ölüme terk etmiyoruz emin olun ki birçok paralı IPTV sağlayıcısı bile bu kadar yapmaz.

Ek olarak yayınlar çalışmadığı zamanlar (ama gerçekten çalışmadığı) buraya yazmanız diğer kullanıcıların da yararına olacaktır fakat çalıştığı halde bir iki kişi gördüm buraya gelip çalışmıyor diyorlar bu ister istemez bizim listenin üzerindeki çalışma isteğimizi azaltıyor

Şu anda bir bilgisayarım olsaydı bu listeyi size güzel bir uygulama şekline getirip de paylaşabilirdim fakat imkanım yok ...

Hepinize keyifli seyirler keyifli forumlar 👈🙃👉
Şımartıyosun beni aahahaah Hepinize İyi Seyirler❤️

Buarada Verilen Yayın Uydu Yayınına en yakın yayındır benden bukadardı :)
img

Maç saati diye denedim, bekleriz sorun yok Televizo VPN yok, hangi uygulamada daha iyi çalışıyor
Televizo dan izliyorum zaten ayrıca başka kanal da ekledim normal kategoriye gs özel sana özel kanal açtım ona bak bakalım o açılıyormu? Bet sitesinden çektim

Herkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum bazı player'lerdeki sorunlardan ve listeye hafiflik ve görsel kullanım katması açısından kanal görselleri eklenmemiştir
Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum

" developer~@DRAG10 "🤝" collaborator~@Syndraxic "
drago.gif
drago.gif
drago.gif
drago.gif
drago.gif
drago.gif

GİTHUB LİNK
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

drago.gif
drago.gif
drago.gif
drago.gif
drago.gif
drago.gif
Çalışıyor. Teşekkür ederim

Belgeseller artırılırsa güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri