reis önce megarepo kur oradan dogior kur oraradan daddylivecloudstream da Daddylive nasıl ekleyip izliyorsunuz ben biraz acemiyim bu işlerde.teşekkütler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
reis önce megarepo kur oradan dogior kur oraradan daddylivecloudstream da Daddylive nasıl ekleyip izliyorsunuz ben biraz acemiyim bu işlerde.teşekkütler
Cloudflare dns nedir? Hala işe yarıyor mu?Vpn kullanmadan sadece cloudflare dns ile direkt açtı
Konunun akibeti nedir. Nasıl çare var mi?Bilen bilirZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sitesi var adamlarda ingilizce kanallardan tut canli bütün spor musabakalari var her türden, ammavelakin site reklam yuvasi. Ve tv box setlerde browser la uğraşmak kanser.
Bunun bir tane kodi addonu var o da bu;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bazi isplerde vpnsiz giriliyor, adamlar zaten haftada bi uzanti degistirdiginden misal bende su an millenicom da acik, gecen hafta kapaliydi. Turkcell de acik vs.
Simdi bu sitenin icerigini scrapeleyip kodiden m3u playlisti yapan yabanci bir arkadas vardı, github sayfasi malesef dmca yedi.
Ama archive.org mirror'i var;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Simdi bu 3 kaynagi kullanarak bunu tekrardan yaratabilecek guzel arkadaslarimiz mevcut mudur?
Daha iyi kaynaklarım var ama herseyin guncel olarak listelendigi ve minimum 720p yayini olan ayriyeten donmadan çalışan en saglam kaynak bu. Random ulkelerin üçüncü liglerinden tut curlinge kadar herşey var. m3u olarak cok sağlam calisiyordu. Kodi de surekli git gel yoruyor ne yalan söyleyeyim tivimate pis özledim.
Saygılar.
Konunun akibeti nedir. Nasıl çare var mi?
Reis macbook m1 bluestacks kablonet'te modlu televizo, modlu warp, modlu ultrasurf'te avusturya'da ve byedpi'da denedim fakat açamadım. ne önerirsin onda deneyim?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çözüldü. Burada var playlistler.
Kendimi güncelleyeyim. Yayında birkaç saat sorun olmuş herhalde. Şu an hem tivimate hem de Wuffy player ile yayınları sorunsuz açabiliyorum.Tivimate ve Iptv# (lazy) ile Daddy listesini denedim fakat tek bir yayın bile açamadım.
VPN, byedpi, cloudflare ile tek tek test ettim olmadı.
User agent bilgisini Mozilla/5.0 yaptım olmadı.
Neyi yanlış yapıyor olabilirim? UDP proxy bilgisi mi girmek gerekiyor onu mu atlıyorum? Eğer gerekiyorsa o bilgi ne olmalı?
Reis hangi vpn'i hangi ulke ile kullaniyorsun? User agent'i ne yaptin?Kendimi güncelleyeyim. Yayında birkaç saat sorun olmuş herhalde. Şu an hem tivimate hem de Wuffy player ile yayınları sorunsuz açabiliyorum.
Son github m3u8 listesi sağlıklı. Çalışıyor.![]()
düzelmişZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çözüldü. Burada var playlistler.
televizo modlune ile açtınız acaba ?
- Tivimate (forumda paylaşılan)Reis hangi vpn'i hangi ulke ile kullaniyorsun? User agent'i ne yaptin?
televizo modlu ile vpn kullanmadan sonradan calisti. Kablonet kullaniyorum- Tivimate (forumda paylaşılan)
- TTNET (VPN veya DNS ayarı olmadan)
- User-agent: Mozilla/5.0
Hocam hiç başka player, uygulama ile uğraşma. 4-5 adet denedim. Diğerleri hiç açmadı, Player olarak birkaç sayfa önce wuffy'den bahsetmiş arkadaş. Wuffy açıyor ama o bir player, iptv uygulaması değil.
Televizo paylaşabilir misiniz?televizo modlu ile vpn kullanmadan sonradan calisti. Kablonet kullaniyorum
Televizo paylaşabilir misiniz?
düzelmiş
ispanyollar veriyor. bu eklenti bazi ülkelerde vpn siz calismiyor. türkiyede de vpn gereklimi bilmiyorum. ben uzun süredir kullandigim alternatiflerden biri cok kaliteli yayinlari mevcut secenekler icerisinde türkiye tüm yayinlari iki katagoride sunulmus ultra hd ve 4k kalitesindeRica ederim @dacunha10, kimin yayınları olduğunu bilmiyorum fakat hemen hemen hergün paylaşıyor adam. Paylaşımını yaptığı yayınlar da gayet kaliteli
Benim listemse eğer çalışıyor cloudstream'den baktım şimdi.Arkadaşlar bu dadylive şu an çalışıyor mu kodi üzerinden izleyemiyorum