ertan1
Üye
- Konular
- 8
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar vpn yerine kullanabilirsiniz pc hissetmiyor hız düşmüyorSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
dns bu vpn gibi dns adresini değiştirir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.arkadaşlar vpn yerine kullanabilirsiniz pc hissetmiyor hız düşmüyor
Hocam dns kullanıyor ama dns değil bu dpi bypass programı. Çoğu ülkede sansür uygulaması dpi engellemesi ile olur internet servis sağlayıcıları bir şeyi engellemek istediğinde dpi üstünden engeller bu program da onu bypass edip sansürü kaldırıyor vpn gibi iş görüyor fakat vpn gibi hız kaybına sebep olmuyor oldukça stabil ve yasaklı uygulama ve sitelere giriş yapabiliyorsunuz.dns bu.
evet ben çok uzun zamandır kullanıyorumdns bu vpn gibi dns adresini değiştirir.
usta saygılarHocam dns kullanıyor ama dns değil bu dpi bypass programı. Çoğu ülkede sansür uygulaması dpi engellemesi ile olur internet servis sağlayıcıları bir şeyi engellemek istediğinde dpi üstünden engeller bu program da onu bypass edip sansürü kaldırıyor vpn gibi iş görüyor fakat vpn gibi hız kaybına sebep olmuyor oldukça stabil ve yasaklı uygulama ve sitelere giriş yapabiliyorsunuz.
Goodbyedpi programının Türkiye için uyarlanmış bir sürümü mevcut github üzerinden düzenleyen kişinin ismi çağrı olması lazım net hatırlamıyorum ama onun sürümü Türkiye için daha stabil superonline vb. servis sağlayıcılar için özel dosyalar falan uyarlamış.
Saygılar hocam paylaşım için teşekkürlerusta saygılar
Valorant'ta sıkıntı çıkabiliyor. Ping havalara uçuyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.arkadaşlar vpn yerine kullanabilirsiniz pc hissetmiyor hız düşmüyor
Oyunlarda problem çıkardığını duymuştum bıraktığım linkteki tr sürümü deneyin hocamValorant'ta sıkıntı çıkabiliyor. Ping havalara uçuyor.
Denemek lazım hocam ben vodafone kullandığım için erişim engeline genelde takılmıyorum github sayfasında gerekli bilgiler mevcut inceleyin isterseniz.benim internet superonline bir tane forumu engelledi giremiyorum dns değiştirdim yine olmadı bunu kullansam olurmuki ayar falan demişsinde sonline için?
olacagını tahmin ediyorum kurmadan önce internet ayarı 1.1.1.1 1.0.0.1 yapınbenim internet superonline bir tane forumu engelledi giremiyorum dns değiştirdim yine olmadı bunu kullansam olurmuki ayar falan demişsinde sonline için?
bunu nasıl kucayız pcyValorant'ta sıkıntı çıkabiliyor. Ping havalara uçuyor.
bunu nasıl kucayız pcy
Hocam eline sağlık.ustam düzenledim
ustam saygılarHocam eline sağlık.
Saygılar hocamustam saygılar