Öneri vpn altarnatifi GoodbyeDPI

Hocam dns kullanıyor ama dns değil bu dpi bypass programı. Çoğu ülkede sansür uygulaması dpi engellemesi ile olur internet servis sağlayıcıları bir şeyi engellemek istediğinde dpi üstünden engeller bu program da onu bypass edip sansürü kaldırıyor vpn gibi iş görüyor fakat vpn gibi hız kaybına sebep olmuyor oldukça stabil ve yasaklı uygulama ve sitelere giriş yapabiliyorsunuz.

Goodbyedpi programının Türkiye için uyarlanmış bir sürümü mevcut github üzerinden düzenleyen kişinin ismi çağrı olması lazım net hatırlamıyorum ama onun sürümü Türkiye için daha stabil superonline vb. servis sağlayıcılar için özel dosyalar falan uyarlamış.

Hocam dns kullanıyor ama dns değil bu dpi bypass programı. Çoğu ülkede sansür uygulaması dpi engellemesi ile olur internet servis sağlayıcıları bir şeyi engellemek istediğinde dpi üstünden engeller bu program da onu bypass edip sansürü kaldırıyor vpn gibi iş görüyor fakat vpn gibi hız kaybına sebep olmuyor oldukça stabil ve yasaklı uygulama ve sitelere giriş yapabiliyorsunuz.

Goodbyedpi programının Türkiye için uyarlanmış bir sürümü mevcut github üzerinden düzenleyen kişinin ismi çağrı olması lazım net hatırlamıyorum ama onun sürümü Türkiye için daha stabil superonline vb. servis sağlayıcılar için özel dosyalar falan uyarlamış.
usta saygılar

Türkiye için uyarlanan versiyon da bu dediğim gibi superonline gibi isslere özel ek ayar vs var github sayfasını inceleyerek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz ek kaynak olarak bırakıyorum.

benim internet superonline bir tane forumu engelledi giremiyorum dns değiştirdim yine olmadı bunu kullansam olurmuki ayar falan demişsinde sonline için?
Denemek lazım hocam ben vodafone kullandığım için erişim engeline genelde takılmıyorum github sayfasında gerekli bilgiler mevcut inceleyin isterseniz.

benim internet superonline bir tane forumu engelledi giremiyorum dns değiştirdim yine olmadı bunu kullansam olurmuki ayar falan demişsinde sonline için?
olacagını tahmin ediyorum kurmadan önce internet ayarı 1.1.1.1 1.0.0.1 yapın

Forumda birkaç kere paylaşılan ve uzun uzun mesajların geçtiği bir uygulama bu aslında.

Arama sonuçlarında daha iyi bulunabilmesi için başlığı belirsiz bırakmamalısınız. En azından bu başlık aynı kalacaksa bile önünde uygulamanın adının da geçmesi iyi olur. Ayrıca bir arama yapın lütfen böyle paylaşımlardan önce. Yinelenen konular pek fayda etmeyebiliyor eğer farklı bir özelliğiyle alakalı değillerse.

Yine de elinize sağlık.

Son düzenleme:
@ertan1
Hocam @Latte abim doğru söylüyor başlığı Vpn alternatifi olarak DPI engeli kaldırma olarak değiştirebilirsiniz.

Hocam merhaba bende kablo net var bu uygulama kullanılabilir mi cep telefonları nda kullanılır mi

Konuyu görüntüleyenler

Geri