hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 35
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
SineWix ede baksanız güzel olurduKontrol edeceğim ama öncelikle yeni eklenen bölümünü fixlemek olacak.![]()
Burada patron hoca urlyi iyi şekilde kopyalamanız için koymuşturKod:https://raw.githubusercontent.com/yunus60/cloudstream-providers/main/repo.json
Baka bilirsinizKısa yolu yokmu kardeş?
sinewixi kekik kodlarken direkt kendi sunucusundan çekilecek şekilde ayarlamış maalesef müdahalede bulunamıyorum baştan sinewix eklentisini yapmamız gerekiyor o da çok vakit alır şimdilik durabilirSineWix ede baksanız güzel olurdu
bir kullanıcı editlemiş ama arama fonksiyonu çalışmıyordu en azından listenizde bulunan eklenti çalışır duruma getirebilirdiniz
Hocam @TheMandolarian arkadaşın paylaştığı makoto reposunda çalışıyor ordan çeke bilirsinizsinewixi kekik kodlarken direkt kendi sunucusundan çekilecek şekilde ayarlamış maalesef müdahalede bulunamıyorum baştan sinewix eklentisini yapmamız gerekiyor o da çok vakit alır şimdilik durabilir
eklentiyi bir kişi yaptığı için yeniden söyledim şu an çalışır durumda arama kısmı çalışmıyordu siz belki o kısmı düzeltirdiniz diye yazdımsinewixi kekik kodlarken direkt kendi sunucusundan çekilecek şekilde ayarlamış maalesef müdahalede bulunamıyorum baştan sinewix eklentisini yapmamız gerekiyor o da çok vakit alır şimdilik durabilir
Sinewix bekleyebilir hocam.Hocam @TheMandolarian arkadaşın paylaştığı makoto reposunda çalışıyor ordan çeke bilirsiniz
eklentiyi bir kişi yaptığı için yeniden söyledim şu an çalışır durumda arama kısmı çalışmıyordu siz belki o kısmı düzeltirdiniz diye yazdım
Hocam yerli eklentiler için makotonun github adresinde issue açtım vakit bulunca yapıcaktır.Sinewixsin bir acelesi yok eklenti çok başka yerdende izlenirSinewix bekleyebilir hocam.
Teşekkürler hocam,emeğinize sağlıkddiziyi nik içine ekledim fakat şu an olduğu gibi ekledim fakat bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor kodlarıyla birlikte eklemediğim için o da şu an pek mümkün değilDönünce vaktim olursa göz atarım şu sıralar pek fazla vaktim olmuyor işler neticesinde.
Doğru ona düzeltilme yapılacakEkledim ama dizilerin en fazla 12 bölümünü gösteriyor.
Ddizimi?Bende öyle gözükmüyor
Hayır Makoto G**TV ye dahil edecek. Çalışmasından ekran görüntüsü paylaştı bizimle.Ddizimi?Bende öyle gözükmüyor
Telefon için değil,tv içinKısakod yok linki kopyalayıp url adresine yapıştırmak zor iş değil
Ddizi nikstreama eklendi ordan kura bilirsiniz.SaygılarTelefon için değil,tv için