Cloudstream için yerli dizi eklentisi

Wizard7

Üye
Konular
11
REPO BANA AİT DEĞİLDİR.RASTEGELE BULDUM VE FORUMDAKİ ARKADAŞALARDA FAYDALANSIN DİYE PAYLAŞIYORUM
Repo linki:

Repo sitesi üzerinden götürülmüş fakat geliştirilmemiştir.Forumdakı isteyen arkadaşlar kendi reposuna ekleyip geliştire bilir.Yalnız csde bulunan bölüm sayısını siteden farklı gösteriyor.
Repoda olan eklentiler👇🏻
Ddizi YTS vavooSpor

Oh bilsem zenginlik filan isterdim demek iyi günümmüş :) direk teste gidiyorum teşekkürler

Altın gibi değerli galiba 😉
yok hocam dün bizimkiler kuruluş osman yeni bölümünü istedi cs içinde bulamadım sonra bir sitesinde bulabildim. @Wizard7 arkadaşımız da yerli dizi site eklentileri eksikliğinden bahsedince ben de yaşadığım sıkıntıyı anlatıp sitenin önerisinde bulundum .Aslında onun önerdiği 2 site çok daha güzelmiş ama hiç olmamasından iyidir .Ben öneriyi yapıp arkadaş sitenin eklentisini bulunca güzel tesadüf oldu :)

Kontrol edeceğim ama öncelikle yeni eklenen bölümünü fixlemek olacak. :)

REPO BANA AİT DEĞİLDİR.RASTEGELE BULDUM VE FORUMDAKİ ARKADAŞALARDA FAYDALANSIN DİYE PAYLAŞIYORUM
Repo linki:

Repo sitesi üzerinden götürülmüş fakat geliştirilmemiştir.Forumdakı isteyen arkadaşlar kendi reposuna ekleyip geliştire bilir.Yalnız csde bulunan bölüm sayısını siteden farklı gösteriyor.
Repoda olan eklentiler👇🏻
Ddizi YTS vavooSpor
Kısa yolu yokmu kardeş?

Konuyu görüntüleyenler

Geri