Xago35 banlayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhank

Paylaşımcı
Konular
80
Forum modlari Xago35 banlayin bana küfür ediyo ve kuçuk düsüruyor hemen banlayin

O degilde ben ban yersem ayip olur adam bana özelden küfür ediyo

durumu bildirmek için raporlama yapmalısınız

benim yetkim yok engelleme gibi

Atamam tvden yaziyom telefona baglayamiyorum olmuyor epostayi valla diyorum küfür ediyo

Atamam tvden yaziyom telefona baglayamiyorum olmuyor epostayi valla diyorum küfür ediyo
Yani dostum haklısın da bir telefon vs. yok mu ekrandan resim çekip atabilirsiniz. Tabii ki doğruyu söylüyor olmalısınız ama kanıt görmeden nasıl işlem yapabilirim ki?

Ayrıca üyeyi engelleyerek sizinle iletişim kurmasını ve attığı mesajları görmeyebilirsiniz.

Mesajlari silmis hayirsa hsyir bir Tabakda bize ayir mesaji kalmis onunlada birsey olmaz m3u forumunda beni kuçuk düsüruyor isterseniz kendiniz bakin

Adalet bu şekilde işliyor, şimdi birisi gelse ayhank bana küfür ediyor dese sizi de mi banlayalım? Konuyu kilitliyorum, şikayetiniz olan üyeleri engelleyebilirsiniz. Küfür ve hakaret adli bir konu kendisi hakkında davacı bile olabilirsiniz.

@Xago35 siz de bu durumun farkında olarak iletişiminizi sürdürün, siz de bu üyeyi engelleyin herkesin sorunu otomatik giderilmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri