Yerli Otomobil TOGG'a Dev Zam! Artık 2 Milyon 541 Bin TL

Sinetech 

Admin
Konular
87
Togg T10X modelinin bazı opsiyon paketlerinde Nisan 2025 itibarıyla fiyat artışları gerçekleşti. 22 kW AC şarj desteği ve Meridian ses sistemi gibi opsiyonların fiyatlarında artış yaşandı.

Bu fiyat artışları, bazı donanım seviyelerinde ÖTV diliminin değişmesine neden oldu.

İşte tüm donanımlar seçildiğinde karşımıza çıkan fiyat!

togg2.jpg

Ses sistemi ve cam tavan seçilmediği zaman hala %10 vergi diliminden satın alınabilen T10X, bu opsiyonlar eklendiğinde %40 ÖTV dilimine çıkıyor ve fiyat 2.5 milyonun üstüne varıyor.

Araç siparişini 10 Mart öncesi verenler zamdan etkilenmezken, daha sonra sipariş verip ön ödeme yapanların akıbeti ise hala belirsiz.

Siz bu fiyatlarda TOGG T10X tercih eder misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

LİNK

16 Aydır zam yapılmamıştı ve beklenen bir durumdu , mecburiyetten yapıyorlar kar marjları çok düşüktü bence. Sedan (T10F) fiyatı için yer açıyorlar ;) Mayıs ayında ÖTV de değişiklik bekliyorum, dolu araçların daha rahat %40 OTV takılmadan gelebilmesi için üzülerek şart bence diyorum...

Son düzenleme:
Bazı fıtsatçı Togg sahibi arkadaşlar maşallah Togg’un Meridian ses sistemine zam yapıp aracı %40 dilime çıkartmasıyla hemen araçlarına zam yapmışlar.
Boş yere malum siteye ilan parası ödersiniz bu fiyatlarlar. 0-100 3.7 sn olan, 500 küsür beygir, sıfırı 3.5 milyon olan
Tesla Model Y Performans araçları sizinkilerden daha ucuza satılıyor :)

1744194705259

Bazı fıtsatçı Togg sahibi arkadaşlar maşallah Togg’un Meridian ses sistemine zam yapıp aracı %40 dilime çıkartmasıyla hemen araçlarına zam yapmışlar.
Boş yere malum siteye ilan parası ödersiniz bu fiyatlarlar. 0-100 3.7 sn olan, 500 küsür beygir, sıfırı 3.5 milyon olan
Tesla Model Y Performans araçları sizinkilerden daha ucuza satılıyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 6495
Bence Tesla sahipleri de Togg zammı üzerine fiyatları arttırabilir. Bizim milletin en büyük düşmanı yine kendisi. Fırsatçılık maalesef içimizde var.

kullanan dostlarım var arabadan hiç memnun değiller ...

Ben pilli çakmak bile kullanmıyorum 🤐

Ben pilli çakmak bile kullanmıyorum 🤐
Saygı duyarım ama çok yanlış düşünce , gelecek elektrik zaten , şimdilik bitmeyen bir kaynak güneş var ona bağlı olarak elektrik , fosil yakıtlara göre çok daha uygun fiyat olarak.

Bence Tesla sahipleri de Togg zammı üzerine fiyatları arttırabilir. Bizim milletin en büyük düşmanı yine kendisi. Fırsatçılık maalesef içimizde var.
Türkiyede üretilmesine rağmen niçin yurtdışından gelen artı gümrük vergisi ödenen otomobiller ile aynı fiyata hatta daha yüksek fiyata satılıyor bu işte bir gariplik var. Yurt dışından gelen otomobillerden ucuz olmalı ki halkımız da talep olsun. Fazla da yorum yapmak istemiyorum.

Türkiyede üretilmesine rağmen niçin yurtdışından gelen artı gümrük vergisi ödenen otomobiller ile aynı fiyata hatta daha yüksek fiyata satılıyor bu işte bir gariplik var. Yurt dışından gelen otomobillerden ucuz olmalı ki halkımız da talep olsun. Fazla da yorum yapmak istemiyorum.
Ne kadar çok satarsa o kadar çok kar edip maliyetleri düşürebilirler böyle aylık 3-4 bin lerle zor , çok satmak içinda toplumun geneline hitap edecek uygun fiyatlı araçlar yapmaları lazım bence.Bir de dışarıya bağımlılık var bir çok parça batarya gibi dışarıdan geliyor şimdilik. Ama yinede ne olursa olsun desteklememiz lazım çoğu ülkenin kendi aracı yok gibi düşünüyorum.

Saygı duyarım ama çok yanlış düşünce , gelecek elektrik zaten , şimdilik bitmeyen bir kaynak güneş var ona bağlı olarak elektrik , fosil yakıtlara göre çok daha uygun fiyat olarak.
Gelecek elektriklide, ama dediğiniz gibi gelecek. Şikayetvarda, aracının 200km yi bile zor gördüğünü yazan çok kişi var. Ben de geçen yıl suv aldım, tereddütsüz benzinli. Yolda giderken, ne kadar şarjım kaldı olayına giremem, zaten anksiyete hastasıyım 😂 Uygun fiyatlı hibrid de alabilirdim, lakin fren yaparken üretilecek elektrik hesabına girmek istemedim. Şu an alıyorum benzini, bitiyor, alıyorum, çok dertsiz

2 milyon bile olsa almam yollarda eziyet çekemem .menzil olayı 1000 km üzerine çıkar alınabilir .yollarda yemek yiyip çay kahve içeyim oyalanmayı sevmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri