Adı nedir? Kısayolu var mi?Aynen öyle hocam. Reddit te şöyle bişey okudum şimdi : torastream eklentisi torentio kaynakları dahil edilerek alternatif olarak yapılmış. İsteyen deneyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adı nedir? Kısayolu var mi?Aynen öyle hocam. Reddit te şöyle bişey okudum şimdi : torastream eklentisi torentio kaynakları dahil edilerek alternatif olarak yapılmış. İsteyen deneyebilir
megarepo reposuna girip Phisher reposundan torastream ekleyebilirsinAdı nedir? Kısayolu var mi?
nikstream reposunu düzelttim. Dizibox açılmıyordu onuda hallettim.
İnat box da gitmisnikstream reposunu düzelttim. Dizibox açılmıyordu onuda hallettim.
O uzun zamandır bozukİnat box da gitmis
Açılıyor ben deBende 2 aydır canlı TV kısmındaki hiç bir kategori açılmıyor repolar güncel olmasına rağmen hep aynı hatayı veriyor bir türlü düzelmedi.. Ne yapabilirim hocam
Arkadaşlar bu torrent eklentileri bende hiç çalışmıyor nedense afiş v.s herşey geliyor fakat hepsinde kaynak bulunamadı diye uyarı veriyor.forumdaki Arkadasların cokca bahsettiği cinestream ve streamhd de aynı sorun var.acaba bunlarla ilgili baska bir ayarmı var? Tesekkürler.megarepo reposuna girip Phisher reposundan torastream ekleyebilirsin
Eline koluna sağlık hocamnikstream reposunu düzelttim. Dizibox açılmıyordu onuda hallettim.
Her kaynak çalışacak diye bi kuralı yok.Arkadaşlar bu torrent eklentileri bende hiç çalışmıyor nedense afiş v.s herşey geliyor fakat hepsinde kaynak bulunamadı diye uyarı veriyor.forumdaki Arkadasların cokca bahsettiği cinestream ve streamhd de aynı sorun var.acaba bunlarla ilgili baska bir ayarmı var? Tesekkürler.
ytsnikstream ve kekikdevam da olan repolardan ötekisinde olmuyan hangi repolar var ? ben nikstream full kurup olmayanları kekik devam dan almak sitiyorum farklı olanları yazarmısınız?
Tabiki her kaynak çalışmayabilir fakat benim sorunum hiçbirinin çalışmaması sizin belirttiğiniz eklenti dahil hepsinde afiş,oynatma ekranı dahil herşey sorunsuz gelirken videoyu oynatmaya çalıştığım da bağlantı bulunamadı hatası alıyorum ve bu eski yeni her film,dizi de oluyor malesefHer kaynak çalışacak diye bi kuralı yok.
Linklerden biri illa çalışıyodur. Deneyerek gidiyor sistem. Çalışanda duruyor
O konuda streaplay iyi. Çalışma oranı çok yüksek
Düşeyarada 0 yerine 1 mi yazdın ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#N/A Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.#N/A Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sayın nikyokki hocam desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. O kadar dizi eklentisi var .Fakat yerli dizilerin olduğu sadece Dizimom eklentisi var. Buda dizilerin bazılarını açmıyor. Örneğin Güldür Güldür 397,398,396 bölüm . Arka Sokaklar 704, 705,706 bölüm gibi. Bunun çözümü yok mu. Yada başka bir yerli dizi eklentisi yapabilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederimnikstream reposunu düzelttim. Dizibox açılmıyordu onuda hallettim.
Çözümün streamplay o zamanTabiki her kaynak çalışmayabilir fakat benim sorunum hiçbirinin çalışmaması sizin belirttiğiniz eklenti dahil hepsinde afiş,oynatma ekranı dahil herşey sorunsuz gelirken videoyu oynatmaya çalıştığım da bağlantı bulunamadı hatası alıyorum ve bu eski yeni her film,dizi de oluyor malesef
Anladımevet 0'da çalışmadı ben de 1 yazdım normalde 0 yazıyorum, bu google sheets
Vaktim olduğunda bakıcam hocam bayramdan dolayı 10 gündür hiç bişeye bakmadımSayın nikyokki hocam desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. O kadar dizi eklentisi var .Fakat yerli dizilerin olduğu sadece Dizimom eklentisi var. Buda dizilerin bazılarını açmıyor. Örneğin Güldür Güldür 397,398,396 bölüm . Arka Sokaklar 704, 705,706 bölüm gibi. Bunun çözümü yok mu. Yada başka bir yerli dizi eklentisi yapabilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim