Good panel aktif domain

bladex35

Üye
Konular
2

Good panel için aktif bir tane buldum ama paylaşılan userlar kapandığı için elimde hesapta yok ve tarama kısmını anlamıyorum telegramda ve alternatif bir forumda paylaşılmış işine yarayan olursa izlesin derbi öncesi bir teşekkür alırım

Taramada elinde süreli üyelik çıkan olursa özel mesajla bir iki tane paylaşırsa minnettar olurum teşekkürler

böyle dns paylaşmayın bari userpasla paylaş dns aktif değil vpn ile aktif türk telekomda kapalı dns

DNS aktif hocam ama user pass paylaşılanlar kapandığı için bende giremiyorum ve elinde çalışan varsa derbiyi izlesin banada 1-2 tane user atan olursa minnettar olurum. Önemli olan paylaşmak ve forumun amacı da karşılıksız paylaşımdır

aktif değil usta vpn ile aktif denedim bu şekilde paylaşırsan elinde hesap kalmaz haberin olsun

bende çalışmıyor türk telekomda

aynen usta vpn ile aktif usta ama böyle paylaşırsa elinde dns kalmıyacak haberi yok usta

Halen giremiyorum diyorsanız taze çıktı

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Good panel için aktif bir tane buldum ama paylaşılan userlar kapandığı için elimde hesapta yok ve tarama kısmını anlamıyorum telegramda ve alternatif bir forumda paylaşılmış işine yarayan olursa izlesin derbi öncesi bir teşekkür alırım

Taramada elinde süreli üyelik çıkan olursa özel mesajla bir iki tane paylaşırsa minnettar olurum teşekkürler
Halen giremiyorum diyorsanız taze çıktı

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Paylaşım için teşekkürler fakat bilgi düzeltmesi yapmak istiyorum.
Bunların ikisi de good değil, germanyserver denilen panele ait.
https://forum.sinetech.tr/konu/germany-server-iptv-m3ulari-ve-site-linki-dns-guncellendi.3803/Bakın bu konuda germanyserver için hesap paylaşılmış, denedim çalışıyorlar.
Aynı hesapları bir de bu sizin attığınız domainler ile deneyin ne demek istediğimi zaten göreceksiniz. Saygılar.

Geri