GOOD PANEL SADECE USER PASS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
1
GOOD PANEL USER-PASS BİLGİLERİ
ELİNDE DNS OLAN İZLESİN

orhankose32:777guvenabi
memedo12:3699perfect
oguzkochan:555koctas6
demirhan@ekiz:beykozbel99
denizerdem:kemalist33b

Son düzenleme:
iyicene saçma konu açıyorsunuz gereksiz konu olmuş

elinize sağlık yalnız panelin adını tam olrak yazarmısınız

Keşke çalışan URL adresi de olsaydı

hem köstebek var hem de böyle paylaşımın saçma bu da benim görüşüm iyi günler

siz ne boş beleş adamsınız yaw.. her forumda görüyorum sizi , good panel paylaşılınca niye dns paylaştınız,user ve pass paylaşılınca saçma? siz ne istiyorsunuz tam olarak , size özel good tv mi göndersin insanlar.

Güncel DNS de benden olsun derbi öncesi paylaşım yapalım

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

GOOD PANEL USER-PASS BİLGİLERİ
ELİNDE DNS OLAN İZLESİN

orhankose32:777guvenabi
memedo12:3699perfect
oguzkochan:555koctas6
demirhan@ekiz:beykozbel99
denizerdem:kemalist33b
Hocam bende DNS var ama user pass lar patlamış bu seferde

userler aktif dns de türk telekomda kapalı ben sadece bilmeyen için zor olur dns ile paylaş paylaşıyorsan diyorum boş beleş insan sensin üslübuna dikkat et benim kadar sitelerde katkı yapan yoktur bu konuda artık yazmıyacam ne yaparsanız yapın bu sitede artık sizin gibiler yüzünden paylaşım yapmayı da kesiyom artık iyi günler

userler aktif dns de türk telekomda kapalı ben sadece bilmeyen için zor olur dns ile paylaş paylaşıyorsan diyorum boş beleş insan sensin üslübuna dikkat et benim kadar sitelerde katkı yapan yoktur bu konuda artık yazmıyacam ne yaparsanız yapın bu sitede artık sizin gibiler yüzünden paylaşım yapmayı da kesiyom artık iyi günler
valla başkalarını bilemem hiç senin gereksiz triplerini çekemem.

adminler uyuyor herhalde siteye girip artık hiç paylaşım yapmıycam kimsenin hakaretini çekemem iyi günler

adminler uyuyor herhalde siteye girip artık hiç paylaşım yapmıycam kimsenin hakaretini çekemem iyi günler
hocam bu sizin trip atıp küstüğünüz , artık burdayım diye konu açtığınız kaçıncı forum acaba? en az 5 tane ben biliyorum.

bu seni ilgilendirmez hoşuma giden forumda kalırım hoşuma gitmeyen dengiderim senin gibiler yüzünden hiç bir forumda paylaşım yapmak istemiyom konuyu uzatmayalım ben daha hiçbir şey yazmıyacam sende bu konuda yazma benim için konu kapatılmıştır iyi günler

bu seni ilgilendirmez hoşuma giden forumda kalırım hoşuma gitmeyen dengiderim senin gibiler yüzünden hiç bir forumda paylaşım yapmak istemiyom konuyu uzatmayalım ben daha hiçbir şey yazmıyacam sende bu konuda yazma benim için konu kapatılmıştır iyi günler
Benim için açık bir konu değil bu , düşüncemi paylaştım sadece.

Rapor butonu var. Bir sıkıntı olduğu zaman bildirmeniz için. Forumda hergün onlarca konu açılıyor mesaj yazılıyor. Takdir edersiniz ki hepsini tek tek okuyamayız.

Her Forum paylaşım amaçlıdır. Paylaşmak için varız. Herkes her şeyi bilecek, doğru yapacak diye bir şey yok. Bilmeyene güzelce anlatacaz. Anlatmak istemiyorsakta birbirimizi kırmaya gerek yok.

Yazdığınız cevap kırıcı, tartışma yaratıcı olmuş. Beğenmediğiniz bir konuyu okuma zorunluluğu yok. Yorum yapmadan çıkarsınız. İhtiyacı olan paylaşılan bilgiyi kullanır, hata alıyorsa yazar.

Birbirimize saygı göstermeyi öğrendiğimiz zaman her şey çok güzel olacak. Tartışmaya ve tartışmacı cevaplara devam edildiği takdirde gerekli uyarılar yapılacaktır.

Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri