Re-volt kumandalı araba yarışı oyunu

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
16
1990 ların eski revolt oyunu The Re-Volt Network Game project adı altında tekrar canlandırdılar.İster ofline isterseniz de arkadaşlarınızla online olarak oynama imkanı bulunuyor. projenin indirme adresi:
kurulum anlatımı:
indirme adresinden zip dosyasını pc nizin özelliklerine göre seçip indiriyorsunuz.
indirdiğiniz zipli dosyayı pc de herhangi bir yere çıkarıyorsunuz.
launcher'i açtığınızda en altta oynayış biçiminize göre online yada orjinal kısmını seçiyorsunuz. Download an install a tıklıyorsunuz.kurulum bittiğinde yine en alttaki launch kısmına tıklayarak oyuna giriş yapıyorsunuz.
Hepinize iyi eğlenceler...

Install

Son düzenleme:
Çocukluğumun oyunu. Efsane ötesi bir şeydi :ninja:
Bizim nesil belii etti kendini :)
Kesinlikle tavsiye ederim.ilk olarak orjinalini buldum fakat windows 10 da bir sürü problem çıkardı çalıştıramadım.
Sonrasında ufak bir araştırma ile bu projeyi buldum.Yanlız değilmişiz.Open gl ile harika şekilde yeniden yapmışlar oyunu.bir sürü bölüm ve araba da cabası :)
online için yardımcı olurum her türlü ;)

Hasret gidermek isterseniz,

1990 ların eski revolt oyunu The Re-Volt Network Game project adı altında tekrar canlandırdılar.İster ofline isterseniz de arkadaşlarınızla online olarak oynama imkanı bulunuyor. projenin indirme adresi:
kurulum anlatımı:
indirme adresinden zip dosyasını pc nizin özelliklerine göre seçip indiriyorsunuz.
indirdiğiniz zipli dosyayı pc de herhangi bir yere çıkarıyorsunuz.
launcher'i açtığınızda en altta oynayış biçiminize göre online yada orjinal kısmını seçiyorsunuz. Download an install a tıklıyorsunuz.kurulum bittiğinde yine en alttaki launch kısmına tıklayarak oyuna giriş yapıyorsunuz.
Hepinize iyi eğlenceler...

Ekli dosyayı görüntüle 6362

@theperfectstrom Elinize sağlık hocam.En güzel paylaşımlardan olmuş.(eskiler için)

O YouTube videosunu çekerken ağzınla da vıınnn vıınnn yapmadıysan zevk almamışsındır kardeşim 😂

Hayır yani yaptıysan da o sesi de videoya yedirmeliydin 😄

Konuyu görüntüleyenler

Geri