Öneri Fikir Fırtınası... Sinetech Drive için olası yeni çözüm önerileriniz nelerdir?

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Merhabalar,

Malumunuz, Google Drive artık X-plore File Manager ve benzeri 3. parti uygulamalara erişim desteğini kesti. Bu yüzden TV Box üzerinden kolayca Drive’a erişip uygulama yüklemek artık mümkün değil.
Ben şahsen, dosyaları PC üzerinden indirip kendi Microsoft OneDrive hesabıma yüklüyorum, ardından X-plore ile TV Box’a geçip oradan kurulum yapıyorum.
Bir başka kullanıcı ise PC ile indirip USB belleğe atıyor ve belleği box'a takarak kurulum yapıyor. Bazıları da box’ın tarayıcısı ile direkt indirme yapıyor ama açıkçası o yöntem bana biraz uğraştırıcı geliyor.
Bu duruma bir çözüm bulmamız şart. Yine X-plore gibi bir dosya yöneticisi üzerinden zahmetsizce indirme yapabilmek için fikirlerinizi merak ediyorum.
@Sinetech 'in “OneDrive, Yandex hepsini denedik zamanında” yorumundan yola çıkarak, artık başka alternatifleri değerlendirmemiz gerektiği ortada.

Var mı aklınızda pratik bir yöntem?

buldum uygulamanın ortasında en üstte menüye bas ardından diğerlerine bas çıkan sekmeden tweaksa bas çıkan bölümde goggle drive yazısını gördüğün sekmeyi onaylarsan aktif oluyor

Merhabalar,

Malumunuz, Google Drive artık X-plore File Manager ve benzeri 3. parti uygulamalara erişim desteğini kesti. Bu yüzden TV Box üzerinden kolayca Drive’a erişip uygulama yüklemek artık mümkün değil.
Ben şahsen, dosyaları PC üzerinden indirip kendi Microsoft OneDrive hesabıma yüklüyorum, ardından X-plore ile TV Box’a geçip oradan kurulum yapıyorum.
Bir başka kullanıcı ise PC ile indirip USB belleğe atıyor ve belleği box'a takarak kurulum yapıyor. Bazıları da box’ın tarayıcısı ile direkt indirme yapıyor ama açıkçası o yöntem bana biraz uğraştırıcı geliyor.
Bu duruma bir çözüm bulmamız şart. Yine X-plore gibi bir dosya yöneticisi üzerinden zahmetsizce indirme yapabilmek için fikirlerinizi merak ediyorum.
@Sinetech 'in “OneDrive, Yandex hepsini denedik zamanında” yorumundan yola çıkarak, artık başka alternatifleri değerlendirmemiz gerektiği ortada.

Play Store'da var olan atvtools isimli program iki farklı Android cihaza da kurulum yapmadan tek cihaza kurulum yapıp diğerinden erişim onayı vermek suretiyle işimizi kolaylaştırıyor. Şu an kullanıyorum çok memnunum. Değerlendirirseniz umarım amacınıza kolay ulaşım sağlar.

Merhabalar,

Dosyalar çok büyük değilse arsiv.sinetech.tr subdomaini altında bir adet php file browser yapılabilir.
tinyurl ile yada subdomain ile kolay erişim sağlanır

Ben bilgisayara indiriyorum, indirdiğim klasör paylaşıma açık, ağ desteği olan herhangi bir dosya yöneticisinden klasöre girip (box ta) direk kuruyorum.
Daha hızlı ve kolay bir yöntem yok , bilgisayara indiği an box'a düşmüş oluyor zaten. hatta divx vb şeyleri box a bile atmaya gerek kalmadan direk pcnin hard diskinden izliyorum.
indirilmiş dosyayı tekrar başka bir clouda upload etmeye gerek yok.
Kısacası ağ kurup boxınızı ağa dahil ediyorsunuz.
Bilgisayar şart tabi :)
Aslında Sinetech bu konuyla ilgili bir video çekmeli bence. Çok hayra geçer.

Son düzenleme:
Ben bilgisayara indiriyorum, indirdiğim klasör paylaşıma açık, ağ desteği olan herhangi bir dosya yöneticisinden klasöre girip (box ta) direk kuruyorum.
Daha hızlı ve kolay bir yöntem yok , bilgisayara indiği an box'a düşmüş oluyor zaten. hatta divx vb şeyleri box a bile atmaya gerek kalmadan direk pcnin hard diskinden izliyorum.
indirilmiş dosyayı tekrar başka bir clouda upload etmeye gerek yok.
Kısacası ağ kurup boxınızı ağa dahil ediyorsunuz.
Bilgisayar şart tabi :)
Aslında Sinetech bu konuyla ilgili bir video çekmeli bence. Çok hayra geçer.
İşin içine pc giriyor, pratik ve hızlı değil bence.Takın hdmi kabloyu pc-tv arasına, boxa bile gerek yok (mu)
Ben telif yiyebilecek filmleri indiriyorum sadece telefona, onu da tv ye göndermek için türlü yol var. En kötü, USB belleğe atıp tv ye takıyorum belleği, tv media player ından izliyorum. İndir bindir yapacaksak, stream cihazına gerek var mı?

İşin içine pc giriyor, pratik ve hızlı değil bence.Takın hdmi kabloyu pc-tv arasına, boxa bile gerek yok (mu)
Ben telif yiyebilecek filmleri indiriyorum sadece telefona, onu da tv ye göndermek için türlü yol var. En kötü, USB belleğe atıp tv ye takıyorum belleği, tv media player ından izliyorum. İndir bindir yapacaksak, stream cihazına gerek var mı?
Yani tercih meselesi. yıllarca tv ye bağlı notebook ile kullandım zaten oldukça zor oluyor. Evde bilgisayar olduğu müddetçe benim için en kolay yöntem bu , oturduğum yerden istediğim apk yı indirip anında box a kuruyorum. Özelllikle torrentten inen filmler için benim için büyük kolaylık.
Kaldı ki LA perdesi
"
Bir başka kullanıcı ise PC ile indirip USB belleğe atıyor ve belleği box'a takarak kurulum yapıyor. Bazıları da box’ın tarayıcısı ile direkt indirme yapıyor ama açıkçası o yöntem bana biraz uğraştırıcı geliyor."
demiş
Gene işin içinde PC var ve zor bir yöntem.

Son düzenleme:
Aylar önce bu depoya rastlamıştım @Sinetech drive ile benzeşiyor , kime ait bilen varsa yazabilir.

SharedScreenshot

Son düzenleme:
Ben File Comander ile Mobidrive veya Box.com kullanıyorum, kendi istediğim Apk ları mobidrive a atıyorum sonra tv den istediğime tıklayıp yüklüyorum. Tabii şifre ile giriş yapıldığı için sadece eş dost ile paylaştım şifreyi herkes şifre ile girip istediğini yüklüyor. Bu mobidrive veya box.com bir alternatif olurmu bilmem ama belki fikir olur.

Merhabalar,

Bence en uygunu APK için telegram kanalımız olmalı

Birden fazla kullanıcılı bir ftp hesabı oluşturup ReadOnly olan kullanıcı adı şifre paylaşılabilir. Bir çok dosya uygulaması ftp destekliyor.

sinetech driver da " liste düzenine geçin " indirmek istediğiniz dosyanın üzerine gelin tıklamadan sağ taraftaki "indir" e tıklayıp indirin(aşağıda sağ altta indirme için sıkıştırılıyor penceresi dolduktan sonra indirir) O, dosyadaki bütün programları indirmiş olursunuz.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    127.9 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.png
    2.png
    118.6 KB · Görüntüleme: 26
  • 3.png
    3.png
    131.2 KB · Görüntüleme: 26
hiç usrasmaniza gerek yok telefona ve androit televizyon yada androit cihazınıza send files to tv indir tvden ac program ekranda kalsın telefondanda ac send kısmından gir dosyayı sec gonder de işlem tamam

Konuyu görüntüleyenler

Geri