Öneri ☆Ümitm0d☆EasytoolsTürkçe.

UmitM0d

Paylaşımcı
Konular
25
uygulama bu . Kısacası telefonunuzdaki uygulamayı TV box cihazınıza apk dosyası göndermeden direkt olarak cihaza kurabilen bir uygulama. Türkçeleştirip sizlere sunuyorum.

Uygulamayı kurdum ama henüz deneyemedim. Açıklama kısmı ve güzel Türkçeniz için teşekkür etmek istedim👍

Uygulamayı kurdum ama bir türlü TV box bağlanamadım ağda cihaz bulunamadı hatası veriyor hep

Cihazin ip adresini sol 3 cizgiyi tiklayip ayarlara gir. İp bolumune gir. Bu arada gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama acik olmali.
Yok arkadaşımın olmadı yine aynı hatta wifi de 2.4g ve 5g var ayrı ayrı denedim yine olmada bağlayamadım bir türlü send to ile devam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-03-13-11-21-948_com.yablio.sendfilestotv.jpg
    Screenshot_2025-04-03-13-11-21-948_com.yablio.sendfilestotv.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 12
Yok arkadaşımın olmadı yine aynı hatta wifi de 2.4g ve 5g var ayrı ayrı denedim yine olmada bağlayamadım bir türlü send to ile devam
Cihaz nedir. Olmamasi mumkun degil normalde. Atv tools 1.1.1 dene. Bende eski android 9 da bile calisiyor. Amacin telefondan cihaza uygulama yukleme, kontrol etme, komut gonderme vb. Gibi şeylerse.

Cihaz nedir. Olmamasi mumkun degil normalde. Atv tools 1.1.1 dene. Bende eski android 9 da bile calisiyor. Amacin telefondan cihaza uygulama yukleme, kontrol etme, komut gonderme vb. Gibi şeylerse.
Telefon mi 11t pro TV box dreamstar nova başka uygulamalarda birbirlerine bağladım kaç kere bu uygulama hoşuma gitti ama bir türlü bağlanmadı hatta bunu silip playdan orjinal olanı ile denedim yine aynı playda yorumlarda aynı sıkıntıyı yaşayanlarda varmış

Telefon mi 11t pro TV box dreamstar nova başka uygulamalarda birbirlerine bağladım kaç kere bu uygulama hoşuma gitti ama bir türlü bağlanmadı hatta bunu silip playdan orjinal olanı ile denedim yine aynı playda yorumlarda aynı sıkıntıyı yaşayanlarda varmış
Dedigim gibi baglanmamasinin tek nedeni bana gore usb hata ayiklamasinin kapali olmasi yada sorunlu olmasidir. Telefon, modem ve tvboxi yeniden baslatip denediniz mi?

Geliştirici seçeneklerini aç önce sonra Usb ayiklamayi aktifle. Sonra box cihazından ayarlar durum bölümünden cihazın ip adresini öğrenip uygalamanın ayarlar bölümünden bağlantı ayarları ip adress bölümüne yaz 192.1.1... neyse ip adresin. Otomatik bağlantı tikini aktifle. Sonra sağ üst köşede fiş simgesine bas box cihazinda da ekrana çıkana evet de. Bu kadar

uygulama bu . Kısacası telefonunuzdaki uygulamayı TV box cihazınıza apk dosyası göndermeden direkt olarak cihaza kurabilen bir uygulama. Türkçeleştirip sizlere sunuyorum.
Ellerine saglık ustam .appi telefon ve tv kurdum harika oldu ancak becerip kullamadım berbat oldu benden ötürü.yavaş yavaş ögrencem.çok teşekkür ederim uygulamaların devamını iki gözle bekliyorum.slm ve dua ile esen kal.

Geri