Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aslında vavoo acıyordu ama çok fazla kasma vardı diğer günlere göre,VPN kullanmıyorumnikstream ve kekikdevam'daki @patr0n 'un eklediği Vavoo adlı eklentide çalışıyorlar ama VPN gerekebiliyor kullandığınız internet altyapısına göre. Mesela benim için ExpressVPN ve Danimarka ile açılıyor.
hocam nikstream nedirnikstream ve kekikdevam'daki @patr0n 'un eklediği Vavoo adlı eklentide çalışıyorlar ama VPN gerekebiliyor kullandığınız internet altyapısına göre. Mesela benim için ExpressVPN ve Danimarka ile açılıyor.
Ekstra bilgi verince daha iyi yardımcı olunuyor ya o bakımdanBen kutlamıyorum der gibi oldu ama olsun. Soruya cevabı vermiş bulundum bir kere.![]()
Bildiğim kadarıyla CS deki repolardan biri ama içeriğini bilmiyorum, yabancı olabilirhocam nikstream nedir
Türk içeriklerinden oluşuyor.kekikdevam ile aynı içerikler.. alternatif kekikdevam aBildiğim kadarıyla CS deki repolardan biri ama içeriğini bilmiyorum, yabancı olabilir
Abi direkt vavoo eklentisi bana ait değil spor bizde ama sade vavoo nikyokkiye ait ben sadece onun proxy ile çalışan vavoo patladığı için proxy yapısını kaldırıp düz hale getirdim yinede teşekkür ederim cansın abim.nikstream ve kekikdevam'daki @patr0n 'un eklediği Vavoo adlı eklentide çalışıyorlar ama VPN gerekebiliyor kullandığınız internet altyapısına göre. Mesela benim için ExpressVPN ve Danimarka ile açılıyor.