Ultimate iptv player (modlayacak varmi)

parstv

Paylaşımcı
Konular
33
en iyi iptv oynaticisi sadece 2.60 olanini modlaya bildiler bu zamana kadar bu son surumu kullanima acabilecek olan ustalar varmi acep

Sadece 2.60 sürümünün modlanma sebebi uygulamanın ücretsiz sürümünün olmamasından kaynaklı. Bu uygulama direkt parayla satılıyor modlamak için önce satın almak gerekiyor bunu kim yapar bilmiyorum.

Uygulama modlanmaya hazır.
Maalesef cihazım desteklemiyor kurulum yapamıyorum, uyumsuz olduğu için yüklenmiyor hatası veriyor sdk desteği olmasına rağmen.

Ek olarak zaten pro sürüm olduğu için indirip deneyin belki çalışır ve pro olarak aktif kullanım olur.
IMG 20250403 193959

Sadece 2.60 sürümünün modlanma sebebi uygulamanın ücretsiz sürümünün olmamasından kaynaklı. Bu uygulama direkt parayla satılıyor modlamak için önce satın almak gerekiyor bunu kim yapar bilmiyorum.
Bende var ücretli sürüm.Yedeğini alıp göndereyim

Bende var ücretli sürüm.Yedeğini alıp göndereyim
Ücretli sürümü başka cihazda çalıştırıp pro özelliklerini kullanmaya çalıştınız mı hocam ? Üst mesajda dediğim gibi pro sürüm olduğu için eğer koruma yoksa muhtemelen herkeste pro olarak çalışır.

Ayrıyetten bu aralar pek vaktim yok vaktim olduğum sürede bakmaya çalışırım boşta olan varsa zaten bakar bilgi verir.

Ücretli sürümü başka cihazda çalıştırıp pro özelliklerini kullanmaya çalıştınız mı hocam ? Üst mesajda dediğim gibi pro sürüm olduğu için eğer koruma yoksa muhtemelen herkeste pro olarak çalışır.

Ayrıyetten bu aralar pek vaktim yok vaktim olduğum sürede bakmaya çalışırım boşta olan varsa zaten bakar bilgi verir.
Diğer cihaza benim google play hesabımı girersem çalışıyor sadece.Yoksa açılmıyor bile hiç..

Diğer cihaza benim google play hesabımı girersem çalışıyor sadece.Yoksa açılmıyor bile hiç..
Apk yedeğini hangi uygulama ile alıyorsanız eksik alıyor içinde lib kütüphaneleri olmadığı için çalışmıyor. Google play sürümü olduğu için split olarak apk çıkarması lazım bundle app olacak yani apks olması gerekiyor apks olarak yüklenmesi gerekiyor. Es dosya vb uygulamalarda base apk çıkarıyor bundle çıkarmıyor ondan kaynaklı sorun oluyo.

Benim tek kullandığım iptv oynatıcı bu.Diğerlerini denemiyorum bile hiç.Box-telefon hepsinde çalışıyor.Geniş bir listeyi birkaç tıklamayla istediğin gruplar kalacak şekle çevirip google drivea yedekliyyorsun başka cihazda güncelleniyor liste hemen.Çocuk oyuncağı gibi çok kolay herşey.Verilen paraya değer bence.

Bende de çalışmadı.
Bu APKlar hakkında pek bir bilgim yok ama büyük bir ihtimalle; sürüm ile alakalı ( armeabi v7a vs arm64 v8a)
Armeabi v7a olsa, belki bende çalışırdı diye tahmin ediyorum.

Apk yedeğini hangi uygulama ile alıyorsanız eksik alıyor içinde lib kütüphaneleri olmadığı için çalışmıyor. Google play sürümü olduğu için split olarak apk çıkarması lazım bundle app olacak yani apks olması gerekiyor apks olarak yüklenmesi gerekiyor. Es dosya vb uygulamalarda base apk çıkarıyor bundle çıkarmıyor ondan kaynaklı sorun oluyo.
Bundle apks nasıl çıkarılır?

Geri