Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ustam bu claud stream, ı kullanıyorum, benden iki, üç günde bir kurulum girişi istiyor, sistem böylemi yoksa sabit kalma sistemi varmı, teşekkürlergelmez bence içinde çok bağlantı var, tek tek uğraşmak çok zaman alır. benzer içeriklerdeki m3u lar forum içinde payşıldı arama yapın lütfen.
Bir tuhaflık var sanırım silip herşeyi yeniden kurun lütfen, bende böyle bir sorun yok epey zamandır sıkıntısız kullanıyorum genelde uzun metrajları takip ediyorum ve faydalı bir uygulama olduğu kanaatindeyim.Ustam bu claud stream, ı kullanıyorum, benden iki, üç günde bir kurulum girişi istiyor, sistem böylemi yoksa sabit kalma sistemi varmı, teşekkürler
Bende izliyorum fakat, sildim yeniden yükledim, atıyorum 3 gün izlemeyin, 4 gün yeniden kurmam gerekiyor, benim çocukta kullanıyor, oda aynı sıkıntı yaşıyor, siteden mi kursak acaba, ben sinetech ten kurmuştum, bilgi için teşekkürler usta.Bir tuhaflık var sanırım silip herşeyi yeniden kurun lütfen, bende böyle bir sorun yok epey zamandır sıkıntısız kullanıyorum genelde uzun metrajları takip ediyorum ve faydalı bir uygulama olduğu kanaatindeyim.
Fark edeceğini sanmıyorum sisteminize tarama yapın bir yerde sorun var bence.Bende izliyorum fakat, sildim yeniden yükledim, atıyorum 3 gün izlemeyin, 4 gün yeniden kurmam gerekiyor, benim çocukta kullanıyor, oda aynı sıkıntı yaşıyor, siteden mi kursak acaba, ben sinetech ten kurmuştum, bilgi için teşekkürler usta.