Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tv box lar kapatma tuşuna bastığınızda yada zamanlı kapanışlarda tam kapanmazlar,hazırda beklerler açtığınızda aynı yerden devam ederler bu davranış normaldir.Dreamstarı nasıl kapatıyoruz ben hala çözemedim. Bi süre sonra açılıyor gibi. Kapattığım yerden devam ediyor açtığımda. Normal mi bu ? Tuş ekleyip kapat ve yeniden başlat seçeneğinden kapattığımda da bi süre sonra açılıyor
Tek tek uygulama izinlerine baktım da öyle bi seçenek göremedim. Nerden bakmam gerekiyor ?Tv box lar kapatma tuşuna bastığınızda yada zamanlı kapanışlarda tam kapanmazlar,hazırda beklerler açtığınızda aynı yerden devam ederler bu davranış normaldir.
Cihaz kendiliğinden açılıyorsa eğer uygulamaların birisine uyandırma yetkisi vermiş olablirsiniz kontrol edin..
Saygılar.
(--Ayarlar--uygulamalar--özel uygulma erşimi--ekranı aç-- )oradaki uygulamalarda etkin olan varsa devre dışı bırakın.Tek tek uygulama izinlerine baktım da öyle bi seçenek göremedim. Nerden bakmam gerekiyor ?
Onlar da kapalıymış enteresan(--Ayarlar--uygulamalar--özel uygulma erşimi--ekranı aç-- )oradaki uygulamalarda etkin olan varsa devre dışı bırakın.
Aynı sorun bende de var bir bakıyorum gece gece tv ve box açık bu soruna ne neden oluyor olabilir? Bendeki sistemi Tv yi ve Box ı tek kumandadan kullanma üzerine kurulu box kumandasıyla ikisini de kapatıyorum box a tuş kombinasyon ekledim ve tam kapatıyorum bekleme modunda bırakmıyorum. Fakat bir süre sonra kendi kendine açılmış oluyor ilk farkettiğim de gece gece odadan ışık gelince bir tırsmadım değil evde tek yaşıyorumDreamstarı nasıl kapatıyoruz ben hala çözemedim. Bi süre sonra açılıyor gibi. Kapattığım yerden devam ediyor açtığımda. Normal mi bu ? Tuş ekleyip kapat ve yeniden başlat seçeneğinden kapattığımda da bi süre sonra açılıyor
İlk mesajdaki gelişmiş menu uygulamasını talimatları takip ederek kurun , istediğiniz herşey orada mevcutAynı sorun bende de var bir bakıyorum gece gece tv ve box açık bu soruna ne neden oluyor olabilir? Bendeki sistemi Tv yi ve Box ı tek kumandadan kullanma üzerine kurulu box kumandasıyla ikisini de kapatıyorum box a tuş kombinasyon ekledim ve tam kapatıyorum bekleme modunda bırakmıyorum. Fakat bir süre sonra kendi kendine açılmış oluyor ilk farkettiğim de gece gece odadan ışık gelince bir tırsmadım değil evde tek yaşıyorum![]()
dün kurdum ama sanırım ayarlamayı beceremedim o yüzden işeme yaramayacağını düşünerek tekrar sildim. Birde ilk mesajdaki anlatımda resimler falan silinmiş rica etsem bu bahsettiğiniz ayarları ve işe yarar ayarları tekrar detaylı anlatır mısınız?İlk mesajdaki gelişmiş menu uygulamasını talimatları takip ederek kurun , istediğiniz herşey orada mevcut
derin uyku-derin kapama-derin başlatma ( cihazınız dreamstar nova olarak farz ediyorum)başka boxlar da test edilmemiştir..
dün kurdum ama sanırım ayarlamayı beceremedim o yüzden işeme yaramayacağını düşünerek tekrar sildim. Birde ilk mesajdaki anlatımda resimler falan silinmiş rica etsem bu bahsettiğiniz ayarları ve işe yarar ayarları tekrar detaylı anlatır mısınız?
bu arada evet cihazım dreamstar nova
Sizde demi aynı sorun var üstad?merhaba cihazı tam olarak kapatmak için ne yapmamız gerekiyor?
sorun demeyelim de cihazı kullanım yaptıktan sonra tam olarak nasıl kapatabiliriz? eklediğimiz gizli menülerin en üst kısmında kapatma var ama bu sekilde kapamak dogru mudurSizde demi aynı sorun var üstad?
Kablo ve hdmi çıkışınızı değiştirin ,biryer de temas kısa devre var . Bu sorunu yaşayan herkes bu yöntemi bir denesin , ben hiç böyle birşey yaşamadım . cihazım(Nova)Yok olmuyor programıda denedim tam kapanmıyor cihaz bir kaç dakika sonra kendi kendine açılıyor tv ile senkron çalıştığından tv yi de açıyor bende normal kapatmaya başladım fişten çekmek zor yerde olduğundan onuda bıraktım artık uyku mudunda beklemede kapatıyorum en azından böyle tvyi açmıyor birde ek önlem olarak ekran koruyucu süresini 5 dakkaya ayarladım ekran koruyucu kısmınıda ekranı kapat yaptım açılırsa 5 dakida sonra kapatsın diye cihaz sanki kapanmasın diye ayarlanmış formatta attım yeniden kurup denedim ama olmadı maalesef
Hepsini denedim hocam maalesef gene açılıyor bu arada kumandayı kapatarak denedim bluetooth sinyali kesilmiyor bende sanırım direkt açıyor hard shutdown yapmış olmama rağmen analamdım bu arada kapalı olduğunda kırmızı ışıkta yanıyor bende başka bir programda onuda kapatıyordu bunda kapanmıyor kabloyuda değiştirdim ama nafile gene açılıyor google tv programına kumanda tanınlamıştım kapalıyken onunla uyanıyor direkt mesela ama baştan başlıyor aslında kapanmış oluyor ama bluetooth devrede kalıyor sanırımArkadaşlar tekrar ediyorum, bu konunun başında ki 'gelişmiş menu ' uygulamasını kurduğunuzda shutdown-hard shutdown yaparsanız Hdmi cec açık dahi olsa , cihazı ne TV ne de bluetooth sinyali uyandıramaz sadece kumandayı cihaza tutup kızılötesi sensor ile uyandırabilirsiniz.. Eğer ki cihaza (optik) çıkışla bağlı bir ses kaynağı varsa deneme yapabilirsiniz !!,hard shutdown yaptığınız da cihaza bağlı tüm giriş-çıkışlar offf hale gelecektir cihaz tam kapanmadığında bu birimler hep hazırda bekler mouse'le bile uyanır cihaz.
Halen olmuyor diyorsanız ,dediğim gibi hdmi çıkışlarınızı ve hdmi kablosunu kontrol edin ..
Arkadaşlar inanın anlamıyorum , cihazlar aynı işlemler aynı !! bende hiç olmuyor. hatta zorla uyanıyor bazen kerataHepsini denedim hocam maalesef gene açılıyor bu arada kumandayı kapatarak denedim bluetooth sinyali kesilmiyor bende sanırım direkt açıyor hard shutdown yapmış olmama rağmen analamdım bu arada kapalı olduğunda kırmızı ışıkta yanıyor bende başka bir programda onuda kapatıyordu bunda kapanmıyor kabloyuda değiştirdim ama nafile gene açılıyor google tv programına kumanda tanınlamıştım kapalıyken onunla uyanıyor direkt mesela ama baştan başlıyor aslında kapanmış oluyor ama bluetooth devrede kalıyor sanırım