Thanos
Paylaşımcı
- Konular
- 53
İyi akşamlar
Dün gece @soundhs adındaki arkdaş bir Titan panel paylaşmış.
Arkadaşın biri de '' titan panel değil, adultlar var, lütfen doğru bilgilendirme yapın !!!''
Kendi yalnış bigilenrime yaptığı halde; paylaşımı yapan arkadaşı yalnış bilgilendirme yapmakla suçlamış.
Evet doğru, o sırada kategorilerin içinde yetişkin içerik hariçinde hiçbir şey yoktu ama panel gerçekten de Titan Paneldi.
Ben de şöyle bir tespitte bulunmuştum; ''
Daha sonra da konusu kitlendi.
Arkadaşın paylaştığı url bende ve şu anda bütün kategoriler de mevcut, yani durum dediğim gibi olmuş.
@soundhs arkadaşın paylaşımı yalnış bir paylaşım değildi, hakkının iade edilmesini rica ediyorum.
İstiyorsanız URL adresini buradan bildirirm, uyarı yazısının olduğu yere koyabilirsiniz.
forum.sinetech.tr
Dün gece @soundhs adındaki arkdaş bir Titan panel paylaşmış.
Arkadaşın biri de '' titan panel değil, adultlar var, lütfen doğru bilgilendirme yapın !!!''
Kendi yalnış bigilenrime yaptığı halde; paylaşımı yapan arkadaşı yalnış bilgilendirme yapmakla suçlamış.
Evet doğru, o sırada kategorilerin içinde yetişkin içerik hariçinde hiçbir şey yoktu ama panel gerçekten de Titan Paneldi.
Ben de şöyle bir tespitte bulunmuştum; ''
Daha sonra da haliyle MOD arkdaşlardan biri de linki kaldırıp, şöyle bir ibare yazdı'' Uygunsuz içerik kaldırılmıştır. Paylaşımlara dikkat edelim lütfen''DNS adresi Titan panel.
Paylaşımı yapan arkdaşın bir hatası olduğunu düşünmüyorum.
Profilin çalınıdığının farkına varan panel sahibi; misilleme yapmıştır; Adult hariç diğer kategorileri çıkarmıştır.
Daha sonra da konusu kitlendi.
Arkadaşın paylaştığı url bende ve şu anda bütün kategoriler de mevcut, yani durum dediğim gibi olmuş.
@soundhs arkadaşın paylaşımı yalnış bir paylaşım değildi, hakkının iade edilmesini rica ediyorum.
İstiyorsanız URL adresini buradan bildirirm, uyarı yazısının olduğu yere koyabilirsiniz.
Öneri - 1x TİTAN Panel
Uygunsuz içerik kaldırılmıştır. Paylaşımlara dikkat edelim lütfen