Yardım Minecraft sorunu

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
51
Merhaba Geçenlerde Happy mod üzerinden Minecraft oyununu indirdim sonra Minecraft yeni sürümü çıkınca Happy Mode yeni sürümünü yayınladı Ben de işte böyle bir kısım verileri sakla diyordu örnek olarak 9,67 megabayt işte sonra yeni sürümünü indirdim kurmaya çalıştım ama size attığım görseldeki gibi bir uyarı çıktı Şimdiden söyleyeyim uygulamayı sildim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250328_182242_Package installer.jpg
    Screenshot_20250328_182242_Package installer.jpg
    265.6 KB · Görüntüleme: 35
Anladığım kadarıyla komple silip tekrar yüklemelisiniz.

Anladığım kadarıyla komple silip tekrar yüklemelisiniz.
Tamamen sildim ama eski sürümünü silmeden önce bilmem 9,67 megabayt verileri saklı diyordu Ona basıp öyle Silmiştim şimdi galiba o verileri silmem gerekiyor o verileri hiçbir yerde bulamıyorum Telefonun ayarlarına baktığım dosyalar kısmına Baktım her yerine

Eski sürümü tekrar yükleyip komple silmeyi deneyin

Eski sürümü bulamıyorum işte bir de Minecraft'ın hangi sürümünü yüklesem bile güncelle seçeneği çıkıyor işte güncelleme seçeneği çıktığı için böyle yapıyor nasıl yapacağınızı anlayamadım bir türlü oyunlardan anlayan birisi varsa yardım edebilir mi

O versiyonu tekrar yükleyip silmen gerekiyor, benim de başıma gelmişti. O dosyaları da bir türlü silemiyorsun diğer türlü.
Eski sürümleri indirip geriye doğru kurmayı dene, zaten doğru sürüm kurulur. Sonra tekrar kaldır ama bu sefer verileri de sil. Haritaların gider ama bu arada onları yedeklemen lazım.

Ya sürümümü hatırlıyorum da uygulamada yok yani indireceğim mağazada daha dün vardı bugün yok sürümün ismi galiba 1.79 gibi bir şeydi

Ya sürümümü hatırlıyorum da uygulamada yok yani indireceğim mağazada daha dün vardı bugün yok sürümün ismi galiba 1.79 gibi bir şeydi
İndirme listesinde bu versiyonlar var. Web sitesinden indirilmiyor sanırım ama uygulamadan yüklüyorsan oradan bakabilirsin listeye.
1.79 yok ama 1.21.70.26 falan olabilir bir önceki versiyon.
O dosyaları silemiyorsun çünkü root yetkisi olmadan o uygulamanın yüklü olduğu yeri göremiyoruz.

Ekli dosyalar

• chrome_fOcaFSV7Bq_29_03_2025_13_27.jpg
    chrome_fOcaFSV7Bq_29_03_2025_13_27.jpg
    51.4 KB · Görüntüleme: 3
Root yetkisi nedir nasıl yapabiliriz onu
Oraya hiç girme yani sadece dosya silmek için root yapılmaz. Root telefondaki yönetici yetkileri, root erişiminden sonra daha çok sorunla uğraşırsın, bankacılık uygulamaları falan sorun çıkartabilir vs.
Bence en kolay şey senin için, geriye doğru eski sürümleri denemek. Doğru sürümü bul sonra da kaldır ve son sürümü kur.
Bir de telegram kullanıyorsan şu kanala bakabilirsin Minecraft apkları için

Geri