Çözüldü Cloudstream dogior huhu ve nikstream vavoo calismiyor

osimhen

Paylaşımcı
Konular
29
Byedpi ile super calisiyordu. Bu sabah baktim calismiyor. Calistirabilen hangi modlu vpn ile calistiriyor?

byedpi apk olan mı söylediğin orda olan yani apk sonuçta vpn gibi değil dmen hız ile alakalı mı?
kardeş sana tane tane yazıyorum lütfen tepkisel yazdığımı düşünüp yanlış anlayıp konuyu uzatma:

1) Byedpi bir vpn değil
2) Ben yasaklı şeylere giren herşeye vpn diyorum
3) Byedpi bir apk'dır.
4) Kablonet hızım bu apk'yı kullanınca 50 mb'den 150 mb'ye çıktı

Oyla 0
valla merak etiigim için bir kurdum çalışıyor hız da sanırım düşmedi yarın bant daraltması olucak malum akşam muhtemelen bant daraltmasında aşabilir mi onu merak ediyorum aslında muhtemelen olumlu olucaktır

Oyla 0
Byedpi ı merak edip kurdum, modeme yakınken ilginç bir şekilde u/d hızı artıyor, uzak iken düşüyor. Kötü tarafı, telefonda engellediği reklamın yeri beyaz kalıyor ya da ... sitesine ulaşılamıyor diye yazıyor reklam yerinde. Adguard ise sayfayı yeniden düzenliyor. Tvbox modemin dibinde olduğu için kullanılabilir de mevcut durumda sorun yaşamadığım için box'ta kullanmayacağım, vpn li sitelere girmiyorum maç vs seyretmediğim için

Oyla 0
kardeş sana tane tane yazıyorum lütfen tepkisel yazdığımı düşünüp yanlış anlayıp konuyu uzatma:

1) Byedpi bir vpn değil
2) Ben yasaklı şeylere giren herşeye vpn diyorum
3) Byedpi bir apk'dır.
4) Kablonet hızım bu apk'yı kullanınca 50 mb'den 150 mb'ye çıktı
Hocam o 150 gerçek 150 değil aslında hız yine 50 sadece sunucu kaynaklı 150 gözüküyor bende de aynısı oluyor ama ana hızım geçerli oluyor.

Oyla 0
box da dün kullnandım denemek için cloudstream kombini ile sorunsuz izletti

Oyla 0

Geri