Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çalışıyor sizde vpn ihtiyacı vardır o yüzden açılmamıştır.çalışmıyor![]()
LİMON İPTV
iyi seyirler....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Malasef Calismiyorki gardas
(Malasef Calismiyorki gardas
Emegine saglik gardas calisiyor boyle(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Bir de böyle dene.
Bakın arkdaşlar paylaşmış, aynı panelden 100'lercesi var.ne yaptımsa çalışmadı zaten hep çalıştıramıyoruz bizler nedense bizde çalışmıyor ya bizde bir sıkıntı var bu işten anlamıyoruz
yinede paylaşım için tşkler
kusura bakmayın bu beceriksizlik bizden kaynaklı bizler afedersiniz kendimden bahsediyorum bi b..ktan anlamıyoruzBakın arkdaşlar paylaşmış, aynı panelden 100'lercesi var.
Bir tane profile yüklenmeyin.
DNS adresleri sizde engelliyse; diğer DNS adresleri ile değiştirin URL adreslerini.
bilgilenmek amaçlı, yorumları okuyun.
Edit; binlercesi.
orum
Editin editi; Size, bir Relax panelden binlercesine açılan bir solucan deliği açtım!
https://forum.sinetech.tr/konu/1806-adet-relax-panel-guncel-degisen-adresler.3602/
https://forum.sinetech.tr/konu/baron66-relax-panel.3599/
Ne öğrenmek istiyorsanız sorun buradan; ben olayım, başkası olsun yardımcı olur.kusura bakmayın bu beceriksizlik bizden kaynaklı bizler afedersiniz kendimden bahsediyorum bi b..ktan anlamıyoruz
sizlerle alakası yok bu bahsettiğiniz şeyleri yapabilsem analayabilsem zaten çözecem olayı tamamen yabancıyız birileri detaylı bir anlatımda bulunsa bunların nedir nasıl yapılır yok doktorların yazdıkları tıp terimleri gibi geliyor çözemiyoruz
nasıl bakıyorsunuz bizede anlatın bizde bakalımGayet güzel bakıyorum![]()
nasıl bakıyorsunuz bizede anlatın bizde bakalım
Soruya evet deyin yüklesin..Ekli dosyayı görüntüle 6063
olmadı açılmıyor