patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Vardı hocam bir public bide priv grubu vardı her önüne geleni almıyorlardı referans ile girmiştim güzel günlerdi...hocam facebook grubu da var mıydı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vardı hocam bir public bide priv grubu vardı her önüne geleni almıyorlardı referans ile girmiştim güzel günlerdi...hocam facebook grubu da var mıydı![]()
hta adında grubumuz vardı handler falan yapıyorduk eski güzel günler...Vardı hocam bir public bide priv grubu vardı her önüne geleni almıyorlardı referans ile girmiştim güzel günlerdi...
Ülke seçimi var mi?protonvpn şuan 4 bağlantılı free sınırsız kota yok
hollanda usa japan ve singapurÜlke seçimi var mi?
Dikkat et Romanya ve Polonya da eklendi uzun zamandır. Cep versiyondahollanda usa japan ve singapur
Android tv versiyonu yok hocam olsa düşünülür aslındaKaspersky
box ta kullanıyorum sadece 4 adet varDikkat et Romanya ve Polonya da eklendi uzun zamandır. Cep versiyonda
Boxda 4 adet cep versiyonda 6 adet lokasyon var. Aslında en iyi en ciddi vpn.box ta kullanıyorum sadece 4 adet var
Aslında varAndroid tv versiyonu yok hocam olsa düşünülür aslında
Bizim grup ismi siberyazilimci idi hocam.hta adında grubumuz vardı handler falan yapıyorduk eski güzel günler...
Mouse ile kullanımdan mı bahsediyorsunuz? Sır mı niçin açıklamıyor sunuz?Aslında var)
hız düşürmeyen byedpi varinternet hızını düşürmeye, sadece
warp 1111 den başkasını bulamadım,
Bu yüzden Mod lanmış Warp kullanıyorum...
Demek ki varmış!Mouse ile kullanımdan mı bahsediyorsunuz? Sır mı niçin açıklamıyor sunuz?Bu arada kaspersky ürünleri artık playstore de çıkmıyor
@turbetfur reis liteapks diye bir site var orada birsuru modlu vpn var mouse ile hepsi calisiyor ben hepsini denedimDemek ki varmış!
Yok dediniz, var dedim.
Açıklanacak bir tarafı var mı?
Yükle kur kullan. Bu kadar. Nesini açıklayacağım?
Ulan anılarım depreşti resmen proxy üzerinden internete giriyordum beleş ne güzel günlerdi çok mutlu oluyordum Turkcell de o açığı fark edip kapatmışlardi sırf o yüzden Vodafone geçtim hat tabi pederin üzerine kayıtlı zor ikna etmiştim beleş internet kullanacaz diye sonra tekrar Turkcell e döndümBunu lise zamanlarımda vodafone da bedava internet kullanmak için kullanıyordum o zamanlar mms açığı vardı MMS üstünden bedava internet kullanıyorduk hey gidi günler...
Nedir bu niçin bu kadar sinirlendin Yoksa moderatorlerin böyle bir hakkı mı var? Eğer bir uygulama boxlarda mouse ile kullanılıyorsa o uygulama boxlar için yapılmamış demektir. Dolayısı ile boxlarda resmi olarak yoktur.Demek ki varmış!
Yok dediniz, var dedim.
Açıklanacak bir tarafı var mı?
Yükle kur kullan. Bu kadar. Nesini açıklayacağım?