CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Konu ile ilgisi yok ama uzman arkadaşlara bir soru : Cep telin internetinde vpn açsam ve internetini başka cihazlar ile paylaşsam bu telin internetine bağlanan cihazlar vpn ile mi bağlanmış oluyor? Örneğin Android tv, tv box... Vb
Geçerli ISP neyse telefonunuzdaki o şekilde kullanırlar.
Yani sizin tünel size özel kalır.

Merhabalar.Dizimom çalışmıyor galiba.Vakit bulduğunuzda bakabilirseniz çok iyi olur😊

Yani diğer bağlanan cihazlar vpn olarak bağlanmaz hocam, doğru mu anladım
Evet hocam doğru anladınız vpn açtığınız telefon vpn tüneline katılır ama o cihaza bağlanan diğer cihazlar o vpn tüneline katılamaz.

fullhdfilmizlesene eklentisi içersinde western bölümündeki ( /filmizle/western-filmler-hd-izle ) nin yanına ( -2 ) bu eki eklenmediği için çalışmıyor

fullhdfilmizlesene eklentisi içersinde western bölümündeki ( /filmizle/western-filmler-hd-izle ) nin yanına ( -2 ) bu eki eklenmediği için çalışmıyor
Düzenledim. Bir iki dakika içinde aktif olur.

Selam,

Çok kesin cevap olmuş :)

Diğer film ya da dizi eklentilerin bazılarında oluyor sağa çektikçe üstünde bulunduğumuz kategoriye ait diğer sayfalar yükleniyor ama hdfilcehennemi neden olmuyor. Kodları güncellenerek yapılamaz mı? Bu şekilde listelerin sadece ilk sayfasında yer alan filmleri görebiliyoruz :(

Selam,

Diğer film ya da dizi eklentilerin bazılarında oluyor sağa çektikçe üstünde bulunduğumuz kategoriye ait diğer sayfalar yükleniyor ama hdfilcehennemi neden olmuyor. Kodları güncellenerek yapılamaz mı? Bu şekilde listelerin sadece ilk sayfasında yer alan filmleri görebiliyoruz :(
Aslında haklısın. Sadece ilk sayfayı almış. Kod upta çözermi bilmiyorum. Genel arama yapınca çıkar ama. Oradan takip edebilirsin

Sevgili eklentiyi geliştiren arkadaşlar, Kekikdevam'da CizgiMax eklentisi bugün çalışmıyor. Dün çalışıyordu. Vakit olduğunda göz atarsanız çok memnun oluruz. Teşekkürler herkese❤️✅.

Selam,

Yapılır hocam. Artık o şekilde oluyor.

Aslında haklısın. Sadece ilk sayfayı almış. Kod upta çözermi bilmiyorum. Genel arama yapınca çıkar ama. Oradan takip edebilirsin
Üstad birsey soracağım, siz niçin herşeye önce olumsuz cevap veriyorsunuz? Sonra bilen biri düzgün bir cevap verince mesajınızı silip (yukarda olduğu gibi) aslında olabilir diyorsunuz. Madem tam bilginiz yok niçin kesin bir cevap veriyorsunuz? Yanlış anlama ama sadece gerçekten merak ettik

Son düzenleme:
megarapo yu nasıl eklerim cloudstream'e ?

Arkadaşlar webteizle sayfasında filmi oynat dediğim de bağlantı bulunamadı diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu.?
Ayarlardan eklentileri manuel güncelle yaparsan düzeliyor. Bendede öyleydi düzeldi. Yalnız ben nikstream kullanıyorum

Üstad birsey soracağım, siz niçin herşeye önce olumsuz cevap veriyorsunuz? Sonra bilen biri düzgün bir cevap verince mesajınızı silip (yukarda olduğu gibi) aslında olabilir diyorsunuz. Madem tam bilginiz yok niçin kesin bir cevap veriyorsunuz? Yanlış anlama ama sadece gerçekten merak ettik
Reis öyle problemler oluyor ama overall'da yardım sever bir arkadaş

Konuyu görüntüleyenler

Geri