MAC Adresinden Dönüştürülmüş M3U listesi.

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Mac adresinden dönştürülmüştür.
Nasıl liste halinde indirildiğini bilmiyorum ama liste bozulmuştu, tekrardan çalışmasını sağladım.

Güzel liste, ara ara ben de açıp bakıyorum. Her kanalın birden çok alternatifi var.
Patlayana kadar, bir alternatif olarak kullanın derim.

Win VLC'de denendi, çalışıyor. Muhtemelen bütün oynatıcılarda çalışır. ( SSİPTV dahil.)

( )

Ekli dosyalar

• Thanos.m3u
    921.3 KB · Görüntüleme: 851
Son düzenleme:
Mac adresinden dönştürülmüştür.
Nasıl liste halinde indirildiğini bilmiyorum ama liste bozulmuştu, tekrardan çalışmasını sağladım.

Güzel liste, ara ara ben de açıp bakıyorum. Her kanalın birden çok alternatifi var.
Patlayana kadar, bir alternatif olarak kullanın derim.

Win VLC'de denendi, çalışıyor. Muhtemelen bütün oynatıcılarda çalışır. ( SSİPTV dahil.)

( )
Bilgisayarda televizo ile test ettim.

İlk yüklemede hiçbir kanal açılmadı fakat VPN ile (UrbanVPN - Danimarka) seçince açıldı.
4594 kanal ve güzel liste teşekkürler @Thanos 👌

Bilgisayarda televizo ile test ettim.

İlk yüklemede hiçbir kanal açılmadı fakat VPN ile (UrbanVPN - Danimarka) seçince açıldı.
4594 kanal ve güzel liste teşekkürler @Thanos 👌
Teşekkür ederim.

Sanırım bu dns adresi bazı ISS'lerde engelli.
TURKNET'de açıldı, sorun yok.
DNS adresi değiştirlirse; Diğerlerinde de açılır. ( Yan Panel )

Teşekkür ederim.

Sanırım bu dns adresi bazı ISS'lerde engelli.
TURKNET'de açıldı, sorun yok.
DNS adresi değiştirlirse; Diğerlerinde de açılır. ( Yan Panel )
O halde en azından Superonline fiber kullanıyorum ve vpn olmadan açılmadı diyeyim kullanacak olanlara yardımcı olabilmesi açısından (y)

O halde en azından Superonline fiber kullanıyorum ve vpn olmadan açılmadı diyeyim kullanacak olanlara yardımcı olabilmesi açısından (y)
Şu adresi deneyebilir misin?
Bu sayfa sizde ( Unauthorized) Diye VPN'siz açılıyorsa; DNS bununla değiştirin
( ) açılması lazım.

O zaman sizde açılan DNS adresini bulana kadar devam... :)
Teşekkürler ama bende açılan başkasında açılmayacaksa yine manasız olacaktır. TTNET veya başka bir sağlayıcı için yani.

Ayrıca benim için vpn kullanmak zorunda olmak sorun değil. Bedavasını bulup da dahasını da isteyenlerle alakam bile yoktur 😅

@Thanos bir ara scan yapmıştım içinde çalışan vardır bir bakın isterseniz.

Ekli dosyalar

• httpiptv.darktv.eu.txt
    5.9 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkürler ama bende açılan başkasında açılmayacaksa yine manasız olacaktır. TTNET veya başka bir sağlayıcı için yani.

Ayrıca benim için vpn kullanmak zorunda olmak sorun değil. Bedavasını bulup da dahasını da isteyenlerle alakam bile yoktur 😅
Bu DNS adresini deneyin. ( )
Vodafone mobil de bile çalışıyor.

Bu sizde çalışıyorsa '' Manalı kılarız'' :) değiştirirm adresi, öyle paylaşırım.

Bilgisayarda hala vpn gerekiyor.
Belki kullanılan cihaza göre değişecektir ama ben yine de gerektiği taktirde vpn ile kullanmaya razıyım, teşekkürler. :D

mac adresini nasil m3u çeviririz
Aslında ben de bilmiyorum ama biraz zeka ve biraz da yapay zeka ile yapılabilir.
Tek akış urlsi üzerinden yapılabilir.

Tabii bu listeyi indiren dediğim şekilde yapmamıştır.
Bir de her liste de bu şekilde inmez diye biliyorum; Farklılık gösterebilir.

Eskiden benim de böyle kullandığım dönüştürücüler vardı ama bütün portallarda işe yaramıyordu.
Bu paylaşımı ben de gördüm ama denemedim.
Siz denediniz mi, işe yarıyor mu?
İşin doğrusu denememiştim. Sorun olursa da paylaşan kişiye yazarlarsa nedir ne değildir söyler diye de aldırış etmemiştim ;))

Nasıl sorusuna cevap oluyorsa "ol is vel" derdim yani. Tabi elektrik süpürgesi devreye girmeyecekse :)

Bilgisayarda hala vpn gerekiyor.
Belki kullanılan cihaza göre değişecektir ama ben yine de gerektiği taktirde vpn ile kullanmaya razıyım, teşekkürler. :D
Sorunu anladım.
Size en son verdiğim DNS adresi sizde her ne kadar banlı gözükmese bile;
DNS'nin akış aldığı İP adresini bloklamış, kurnazlar. :)

Bu panel İP adresi değişikliğine gitmediği sürece engelli olacak gibi görünüyor.
Çok bilinen bir panel olduğu için; hışımla yürümüşler panele. :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri