ErnestMuci
Üye
- Konular
- 18
pc de url linkleri açacak iptv açacak uygulama varmıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Microsoft Storede TVmate ıptv player varpc de url linkleri açacak iptv açacak uygulama varmıdır
reisMicrosoft Storede TVmate ıptv player var
vpn ile çalışıyor bazı kanallar vpnsiz çalışmıyor bendereis
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.şu çalışıyor mu deneyebikirmisin bende olmadıda vpnle mi alakalı anlamadım
Bana göre en iyisi Windows İPTV Player 3.0 hem m3u ekleyebilirsin hem xtream kodlarıyla kullanıcı adı şifre olarak hesap ekleyebilirsin arayüzüde basit buraya bırakıyorum linkipc de url linkleri açacak iptv açacak uygulama varmıdır
Bana göre de en iyisi bu uygulama. Epey süredir ben kullanıyorum. Çok memnunum.Bana göre en iyisi Windows İPTV Player 3.0 hem m3u ekleyebilirsin hem xtream kodlarıyla kullanıcı adı şifre olarak hesap ekleyebilirsin arayüzüde basit buraya bırakıyorum linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
O program güzel ama altyazı desteği yok. Normalde altyazı dosyası indirip izleyebilirsin..ben de genelde SFVIP Player kullanıyorum. mac adreslerini de açabiliyor olması artı yönü. indirmek isterseniz SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC) bu konuda linki mevcut.
Windows IPTV ye m3u nereden ekleniyor?Bana göre en iyisi Windows İPTV Player 3.0 hem m3u ekleyebilirsin hem xtream kodlarıyla kullanıcı adı şifre olarak hesap ekleyebilirsin arayüzüde basit buraya bırakıyorum linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynı isim ile yok VU Player aynı özelliklere sahip Android için onu kullanabilirsiniz
Aktar yazio programın menüde m3u olarak ekle olcak ordan ekleyebilirsnWindows IPTV ye m3u nereden ekleniyor?
Teşekkür ederim , hallettim, başardım.Aktar yazio programın menüde m3u olarak ekle olcak ordan ekleyebilirsn
QMplay2 icin link verebilir misin?Ben kurulumsuz programları tercih ediyorum .Forumda bir arkadaş paylaşmıştı portable AceStream-Potplayer onu yükledim -yine kurulumsuz SFVipPlayer yükledim .Birde portable QMPlay2 yükledim arayüzü çok hoşuma gitti sade ve anlaşılır daha çok kurcalamadım fakat sorunsuz çıkarsa diğerlerine hiç ihtiyacım kalmaz.
QMplay2 icin link verebilir misin?