Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende mi stick var yüklenmiyor nedenseBende psiphon
Kablonette byedpi. Patronun vavooyu cok iyi aciyorkullandığım yok sizler hangisini tavsiye edersiniz
Kablonet ?Kablonette byedpi. Patronun vavooyu cok iyi aciyor
denemek lazim ama ttnet'te windows 7 bilgisayarda goodbyedpi calistiKablonet ?
TTnet olsa olmazmı
proton ücretsiz mi ? ve play storede varmı apk ?ProtonVPN kullanıyorum.
Evet ücretsiz bazı özellikleri ise ücretli. Fakat ben uzun süredir ücretsiz olarak kullanıyorum. Mobil Play Store da ve Android TV Play Store da mevcut. Kullanımı çok kolay ve stabil.proton ücretsiz mi ? ve play storede varmı apk ?
hocam facebook grubu da var mıydıBunu lise zamanlarımda vodafone da bedava internet kullanmak için kullanıyordum o zamanlar mms açığı vardı MMS üstünden bedava internet kullanıyorduk hey gidi günler...
nereden indireceğiz, elinizde apk varsa paylaşabilir misin, teşekkür ederimArkadaşlar EasyLight vpn kullanırsanız orijinal YouTube'de reklam çıkmıyor. Yani YouTube reklamlarını engelliyor. Ve herşeyi de açıyor.
Youtube reklamsız izlemek için Rusya yı seçmek gerekiyor.nereden indireceğiz, elinizde apk varsa paylaşabilir misin, teşekkür ederim