Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ustam cnntürk düzeldimi bayadır bakmıyordumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.orda var işini görürse bak ustam
https://forum.sinetech.tr/konu/iptvsevenler-m3u.420/Arkadaşlar güncel haber kanallarını izleyebileceğim m3u listesi var mı? Çoğu çalışmıyor kanalların. Özellikle CNN yok hiç bir listede. Forum araştırdım tüm seçenekleri denedim ama bütün kanalları içeren bir liste bulamadım.
cnn tokkenlı sıte oldugu için php script lazım oda kodlama demek bende hiç anlmam host ve adresim var ama ugraşmadım bile onla
Önceden hiç sorun olmuyordu son zamanlarda tüm ip tvlerde cnntürk sıkıntı çıkaryorcnn tokkenlı sıte oldugu için php script lazım oda kodlama demek bende hiç anlmam host ve adresim var ama ugraşmadım bile onla
Baska yerden alamazmısın reis mesala android tvdr tivimivi var sorunsuz calisiyor 7/24 örnek ücretsiz uygulama odaphp kodlama anlayana 10 dk ama ben yapmaya kalkarsam 1 yılı bulur ögrenmek![]()
Umarım bulursun ya sanki beinsportmkanalı gibi bulunmuyorolsa direk koyarım ama acık kaynak cnn ve bazı kanallar zor kekikakedemi yotubeden donuşturup dagıtıyo ama oda bellı zaman sonra kapanıyo uzun ömürlü olmuyo