Öneri 🎲🎁Baron66 Panel Tarama Programı... Artık herkes IPTV panel tarayabilecek.🎁🎲

sevgi kardeşim baron66 ( Baron66_pro_combo ) bunu yukleyınce program kasiyormu bişe oluyor arama yapmiyor .....
Baron66_relax yapinca 690 tane userler gelıor ama arama yapinca hiç birşey çikmiyor 9 tane link değiştim farklı dukuzundada aynı user paslar geldi
alttada kırmızı yazı ile bulunamadı didi hepsi bu ??
Baron66_pro_combo 850.000 adet olduğu için kasma yapabilir biraz beklemen lazım.Relax da ise sadece relax panel tarama yapabilirsin güncel relax panelini paylaştım o dnsi tarayabilirsin. güncel relax panel ➡️

Ekli dosyalar

• relaxxx.PNG
    relaxxx.PNG
    70.2 KB · Görüntüleme: 38
merhaba sevgili kardeşim baron66 programini indirdim yazdiğin yaziyi okudum ve uyguladim hiç bir sorun yok fakat start deyince fare dönmeye başliyor programin en altindada hazirlaniyor yazisi çikiyor oyle dönüp dürüyor bi sorun mu var yoksa oylece beklemem mi gerekiyor
Dediğim gibi user pası fazla combolarda biraz uzun beklemen lazım.Ama istersen bunu py olananını paylaştım onunlada tarayabilirsin.

Dediğim gibi user pası fazla combolarda biraz uzun beklemen lazım.Ama istersen bunu py olananını paylaştım onunlada tarayabilirsin.
o linki zahmet olmasa sana sevgili kardeşim burda paylaşabilirsen ben ve diğer arkadaşlarda daha çabuk ulaşma fırsati olur

o linki zahmet olmasa sana sevgili kardeşim burda paylaşabilirsen ben ve diğer arkadaşlarda daha çabuk ulaşma fırsati olur
Buyurun

Arkaşlar merhaba;

Çorbada benimde tuzum olsun istedim ve herkes tarama yapabilsin diye elimden geldiğince çabalıyorum. Çok basit bir uygulama ile artık sizde tarama yapabilirsiniz.
İptv nedir bu terimler ne işe yarıyor gibi soruların cevap bulacağı ve programın detaylı kullanımını içeren bir açıklama metninide uygulama klasörünün içine sizler için yükledim.
Metni sonuna kadar okursanız nasıl kullanılacağını çok basit yapabilirsiniz. İlk taramada kim kaç hit aldı buraya yazarsa sevinirim.
Kullanan herkese başarılar dilerim.;)

Programın Linkine
Ulaşabilirsiniz.

İndirme Linki Güncellenmiştir.
EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN.

Arkaşlar merhaba;

Çorbada benimde tuzum olsun istedim ve herkes tarama yapabilsin diye elimden geldiğince çabalıyorum. Çok basit bir uygulama ile artık sizde tarama yapabilirsiniz.
İptv nedir bu terimler ne işe yarıyor gibi soruların cevap bulacağı ve programın detaylı kullanımını içeren bir açıklama metninide uygulama klasörünün içine sizler için yükledim.
Metni sonuna kadar okursanız nasıl kullanılacağını çok basit yapabilirsiniz. İlk taramada kim kaç hit aldı buraya yazarsa sevinirim.

Programın Linkine
Ulaşabilirsiniz.

Eline emeğine sağlık

Teşekkürler, bazen balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek lazım 😉

Hocam merhaba program güzel eline sağlık güncel dnsleri nerden ulasicaz peki hata veriyor sürekli değişiyor forumda da mesela güncel hali ile sürekli paylaşım olmuyor sanırım ilginç bir şekilde olanlarda saklıyor sanirim

üstat merhaba bu gün bende programı deneme şansım oldu 5000ad kombo 30 dkika 7 hit burya kadar hersey ok di iş kaydetmeye gelince 5000 adedie sanki hit bulmuş gibi kaydetmiş manzera da taratıp çıkardım hepsini. senin verdiğin portu manzera kapalı gösteriyordu ben bu bu linkini denedim. saygılar

bunlarda benden olsun

Ekli dosyalar

• deneme.txt
    280 bayt · Görüntüleme: 24
Arkaşlar merhaba;

Programın Linkine
Ulaşabilirsiniz.

Ellerine emeklerine sağlık üstad.Saygılar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri