---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

apk olarak drive linki aşağıdadır. telegram kanalı mevcut uygulamada, dilerseniz oradan dilerseniz burdan eksik gördüğünüz kısımları iletmeniz uygulamanın gelişimi için önemlidir. Ayrıca kullanım konusunda takildiğinız bir kısım olursa da yardımcı olmak isterim.

Buraya yazdığınız apk'yı indirip kurmak istedim.Tv box cihazda Açılamıyor diyor bilginize ..

Uygulamaya acestream ekleme imkanı olursa güzel olur...

*Play store 'de aradım,güneş tv .bulamadım.
Google Play'de yer almıyorsa cihazın desteklemiyor malesef, muhtemelen android sürümü 9 altı bir sürümde. android sürümünüze bakabilir misiniz, 8 ise kodlarda sorun çıkarmaz ise sizin için yeniden derleyebilirim.

android 8 içinde bir derleme yaptım, kod çakışması olmadı ama test etme şansı bulamadım. Yüklenebilirliği ve çalışma durumunu iletirseniz çözüm bulmaya çalışırım.

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık güzel uygulama. Uygulamayı playstore mağazasından indirdim şu an bende tv için mağazada görünüyor.

Uygulamada destek için reklamlara tıkladım ama reklamlar yüklenmiyor bilginiz olsun ayrıca
Okku tv
Number 1 Aşk, Damar, ve Dans
Bu kanallar açılmıyor çok bakamadım ama ilk izlenimde bende bunlar çalışmadı.

Emeğinize sağlık güzel uygulama. Uygulamayı playstore mağazasından indirdim şu an bende tv için mağazada görünüyor.

Uygulamada destek için reklamlara tıkladım ama reklamlar yüklenmiyor bilginiz olsun ayrıca
Okku tv
Number 1 Aşk, Damar, ve Dans
Bu kanallar açılmıyor çok bakamadım ama ilk izlenimde bende bunlar çalışmadı.
Selamlar, öncelikle destek vermek istemenizi alkışlıyorum. Üretici için cidden gerekli konulardan biri. İnce davranışınız için teşekkürler. Bazen uygun reklam olmadığından reklam gösterimi yapılamıyor yada cihazın google play hizmetlerinin güncel olmaması da buna neden olabiliyor. Hatta benim mibox da google play hizmetlerinin güncellemelerini kaldırınca reklamlar çıktı. Enteresan detaylar var.

Tr ulusalda çalışmayan kanalların düzeltimi için uygulama güncellemeden uzaktan düzeltim sistemine geçicem. O zaman sıkı takip ile çalışmayan kanal kalmayacak.

vavoo ve benzeri listelere dokunamıyorum tabi.

Elinize emeğinize sağlık bende huhu.to kool.to malum kanalların hiç biri çalışmadı octohide vpn ile denedim

sevgili kardeşim programi kurdum kanallari gözden geçirdim var olan kanallardan bazilari açmiyor ve bazi eksik kanallarda oldugunu gördüm ulusal kanallar bölümünde başka bölümler var mi bilmiyorum bi tek gördüğüm ulusal kanallar bölümü oldu

Romanyayıda denedim yine açılmadı bende anlamadım
haklısın dostum, bende de açmadı kanalı şuan. octohide vpn de ayarlar / bağlantı kontorlü / vpn ayarı bölümünden wireguard'ı seçtim ve dns bölümünü de otomatikte bırakıp romanya'ya bağlandım ve sorunsuz açtı. Dener misin, bakalım sizde çözüm olacak mı?

Farklı vpn leri denedim, onlarda da belli başlı sıkıntılar var. Ülke şuan yangın yeri, bazı şeyleri kısıtlıyor olabilirler galiba.

haklısın dostum, bende de açmadı kanalı şuan. octohide vpn de ayarlar / bağlantı kontorlü / vpn ayarı bölümünden wireguard'ı seçtim ve dns bölümünü de otomatikte bırakıp romanya'ya bağlandım ve sorunsuz açtı. Dener misin, bakalım sizde çözüm olacak mı?

Farklı vpn leri denedim, onlarda da belli başlı sıkıntılar var. Ülke şuan yangın yeri, bazı şeyleri kısıtlıyor olabilirler galiba.
İlginiz için teşekkür ederim müsait bi zamanda deniycem

Hocam uygulamayı tvbox cihazıma kurdum çok güzel emeğinize sağlık. Ancak tel iphone olduğu için app beklicez mecbur :) İos için tahmini ne zaman çıkar hocam ?

Konuyu görüntüleyenler

Geri