Öneri Dystopian w. hangi platformda ?

aborjin_21

Üye
Konular
32
Dystopian w. isimli dizi veya film her neyse artık hiçbir yerde bulamıyorum ama reels videolarında kısa süreli videoları dönüyor.. Dystopia diye br kaç tane var ama istediğim onlar değil... fikri bilgisi olan varsa konuyla ilgili yazabilirmi acaba

Bundan bahsediyorsan yapay zeka ile yapılmış görünüyor

Bundan bahsediyorsan yapay zeka ile yapılmış görünüyor
evet kesinlikle bu... bulamadım hiçbir yerde videolarını, çok etkileyici sahneleri var yapay zeka bile olsa devamları var kısa kısa ama uzun bulamıyorum

@tıngırmıngır Merhaba dostum ilk başta konuyu buraya açtım sonrasında yanlış yere mi açtım diye tereddüte düştüm ve diğer yere geçtim ve haliyle silme işlemini de yapamadım.. herkes forumu profesyonel bir sekılde kullanamıyor kabul edersen.. öyle azarlayıcı bir uslupla cevap verme şeklini beğenmedim yinede bilgi vermiş gibi yapayım ve nezaketen de olsa teşekkür edeyim.. konu hakkında bilgin yoksa keşke hiç yazmadan direk silseydin konuyu​

@tıngırmıngır Merhaba dostum ilk başta konuyu buraya açtım sonrasında yanlış yere mi açtım diye tereddüte düştüm ve diğer yere geçtim ve haliyle silme işlemini de yapamadım.. herkes forumu profesyonel bir sekılde kullanamıyor kabul edersen.. öyle azarlayıcı bir uslupla cevap verme şeklini beğenmedim yinede bilgi vermiş gibi yapayım ve nezaketen de olsa teşekkür edeyim.. konu hakkında bilgin yoksa keşke hiç yazmadan direk silseydin konuyu​

Azarlandığınızı düşündüyseniz üzüldüm. Profesyonel olmaya gerek yok, aynı konuyu bilerek iki kere açtığınızı kendiniz yazıyor ve benim uyarımı beğenmiyorsunuz. Ben teşekkür ederim.
*Herhangi bir üyenin bir başka üyenin açtığı konuyu / yazdığı mesajı silme yetkisi yok.

Son düzenleme:
Azarlandığınızı düşündüyseniz üzüldüm. Profesyonel olmaya gerek yok, aynı konuyu bilerek iki kere açtığınızı kendiniz yazıyor ve benim uyarımı beğenmiyorsunuz. Ben teşekkür ederim.
*Herhangi bir üyenin bir başka üyenin açtığı konuyu / yazdığı mesajı silme yetkisi yok.
Tekrar edeyim , yanlış yere mi konu açtım diye tereddüt ettim ve farklı bir konu başlığında konu açtım.. Yani Sizin tabirinizle BİLEREK yapılan birşey değil ki kaldı ki yine dediğim gibi, herkes sizin gibi prof ( ! ) değil forum konularında..Uyarı vermenize değil , kullandıgınız uslubunuzu kınıyorum klavye basında iken insanlarla egolu yazmak size birşey kazandırmayacaktır emin olun bundan,

Tekrar edeyim , yanlış yere mi konu açtım diye tereddüt ettim ve farklı bir konu başlığında konu açtım.. Yani Sizin tabirinizle BİLEREK yapılan birşey değil ki kaldı ki yine dediğim gibi, herkes sizin gibi prof ( ! ) değil forum konularında..Uyarı vermenize değil , kullandıgınız uslubunuzu kınıyorum klavye basında iken insanlarla egolu yazmak size birşey kazandırmayacaktır emin olun bundan,
Ben eminim . İyi günler.

Dystopia bu dizi 8 bölüm ama 2018 yapımı acaba sezon 2mi geliyor bilemedim​

Dystopia bu dizi 8 bölüm ama 2018 yapımı acaba sezon 2mi geliyor bilemedim​

valla youtube kanallarında kısa videolar var ve bazı reels videoları da dönüyor ... dehşet efektli görseller var merak uyandırıyor dizi ama işte bulamıyorum hiçbir bilgi... senin bahsettiğin dizi farklı sanırım

dizi sitesinde buldum künyede aynı yazılar yazıyor alt yzılı ama

dizi sitesinde buldum künyede aynı yazılar yazıyor alt yzılı ama
hiçte olumlu yorumlar okumadım o bahsettiğin dizi hakkında vasat oldugu gibi konusuda bayağı kötüymüş... bu w versiyonu bulamadın sende sanırım

Geri