CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bu hatayı alıyorum canlı TV kategorisi için

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250317-083951.jpg
    Screenshot_20250317-083951.jpg
    383.9 KB · Görüntüleme: 44
Cloudstreamı PC ye kurabilirmiyiz. Ben işyerinde de film yada dizi izlemek istiyorum. PC de izleyebileceğim proğramı var mıdır??

Cloudstreamı PC ye kurabilirmiyiz. Ben işyerinde de film yada dizi izlemek istiyorum. PC de izleyebileceğim proğramı var mıdır??
Elbette.

Birkaç alternatifiniz var.

Bluestacks veya LDPlayer gibi bir emulatör kurup içerisine istediğiniz apk dosyasını kurabilirsiniz.

ya da

Windows işletim sistemi için WSA yani Android için Windows Alt Sistemi kurabilirsiniz emulatörsüz direkt apk dosyalarını kurup kullanmak için.

İkinci seçenek biraz karışık gelebilir o yüzden emulatör kullanmanızı tavsiye ederim.

Elbette.

Bluestacks veya LDPlayer gibi bir emulatör kurup içerisine istediğiniz apk dosyasını kurabilirsiniz.

ya da

Windows işletim sistemi için WSA yani Android için Windows Alt Sistemi kurabilirsiniz emulatörsüz direkt apk dosyalarını kurup kullanmak için.

İkinci seçenek biraz karışık gelebilir o yüzden emulatör kullanmanızı tavsiye ederim.
O konuda yeterli bilgiye sahip değilim anlattıklarınızı yapmam çok zor. Proğramı olsaydı indirir kurardım. Öbür türlü kuramam

O konuda yeterli bilgiye sahip değilim anlattıklarınızı yapmam çok zor. Proğramı olsaydı indirir kurardım. Öbür türlü kuramam

İlk söylediğim seçenekler program zaten.

Bluestacks veya LDPlayer olarak arattığınız zaman kendilerine ait web adreslerini bulabilirsiniz.

İkisi de ayrı ayrı birer emulatör olarak çalışan uygulamadır. Yani onlardan birini kurduktan sonra bilgisayarınıza cloudstream veya başka bir android uygulamasının apk dosyasını indirdiğiniz zaman o inen apk dosyalarının simgeleri kurduğunuz programın simgesine benzeyecektir. Sadece tıklayıp kurmanız yetecektir.

Masaüstüne uygulama kısayollarını oluştururlar ve kullanmak istediğinizde windows uygulamalarını açar gibi açmış ve kullanmış olursunuz.

Yani örnek aşamalar:

1. Bluestacks uygulamasını indir ve kur.
2. Cloudstream uygulamasını apk olarak indir ve tıklayıp kur.
3. Artık sadece masaüstüne eklenecek olan Cloudstream uygulamasının kısayol simgesine tıklayarak aç.

Elbette.

ya da

Teknoloji bizi her seferinde Maymun etmeyi seviyor! Olayı bu kadar çetrefilli bir hale getirmeye ne gerek vardı ki?!

Bluestacks ve LDPlayer eski PC'leri kasıyor, WSA da her işletim sistemine uyumlu değil.

Halbu ki; Küçük bie exe ile halledebilirlerdi. Ya da yıllardır var olan'' Windows Media Center'' üzerinden açtırabilirlerdi.

Yıllardır''Windows Media Center'' var, ne işe yaradığını ya da enazından kullanan, bilen var mı?

Teknoloji bizi her seferinde Maymun etmeyi seviyor! Olayı bu kadar çetrefilli bir hale getirmeye ne gerek vardı ki?!

Bluestacks ve LDPlayer eski PC'leri kasıyor, WSA da her işletim sistemine uyumlu değil.

Halbu ki; Küçük bie exe ile halledebilirlerdi. Ya da yıllardır var olan'' Windows Media Center'' üzerinden açtırabilirlerdi.

Yıllardır''Windows Media Center'' var, ne işe yaradığını ya da enazından kullanan var mı?
Media Center biraz gösteriş yaparak medyaları kullanabilmeye yarıyor fakat konu Android uygulamaları olunca onun uzak akrabası bile sayılmıyor. Birbirlerine ilk defa su şişesi görmüş amazon kabile üyeleri gibi bakarlar en kötü benzetmede. Hangisi kapağı açmak yerine ısırmayı tercih eder artık hayal gücüne kalmış ;))

Media Center biraz gösteriş yaparak medyaları kullanabilmeye yarıyor fakat konu Android uygulamaları olunca onun uzak akrabası bile sayılmıyor. Birbirlerine ilk defa su şişesi görmüş amazon kabile üyeleri gibi bakarlar en kötü benzetmede. Hangisi kapağı açmak yerine ısırmayı tercih eder artık hayal gücüne kalmış ;))
Ben onu örnek olarak verdim. WİN için, APK açtırmak bu kadar basit olabilidi, demek istiyorum. Biri zaten adı üstünde'' Media center''
Emin ol isteseler Tırbuşonla bile APK'yı açtırabilirler. :)

Bu hatayı alıyorum canlı TV kategorisi için
hocam şu anda kontrol ettim ve canlı tv çalışıyor spor kategorisi çalışmıyor çünkü sürekli güncelleme yapmamiz gerekiyor kanalları çektiğimiz domainler vb. şeyler değiştiği için sürekli güncellemem gerekiyor yakında otomatik güncelleme ile ilgilenicem.

( spor kanalları düzeltildi)

Son düzenleme:
hocam şu anda kontrol ettim ve canlı tv çalışıyor spor kategorisi çalışmıyor çünkü sürekli güncelleme yapmamiz gerekiyor kanalları çektiğimiz domainler vb. şeyler değiştiği için sürekli güncellemem gerekiyor yakında otomatik güncelleme ile ilgilenicem.

( spor kanalları düzeltildi)
Hocam filmakinesi içerikler açılmıyor

Hocam filmakinesi içerikler açılmıyor
Evet, çünkü linklerin çekiliş yöntemi patlamış oldu site yapı değiştirdi o yüzden içerikler geliyor ama görüntülemeye çalışınca bağlantı bulunamadı diyor eklentiyi güncellemek lazım ona da şu ramazan ayında kim vakit ayırır bilmiyorum.

hocam valla bu videoları çekme konusunda bilgim yok o yüzden çok bişey yapamıyorum
Anladım hocam. O zaman gerçekten sıkıntı var eklenti için. Yani böyle hataları kime yazacağımızı bilmeden nasıl olacak böyle nereye kadar gider. Özellikle filmakinesi gerçekten en sağlam kaynaktı.

Anladım hocam. O zaman gerçekten sıkıntı var eklenti için. Yani böyle hataları kime yazacağımızı bilmeden nasıl olacak böyle nereye kadar gider. Özellikle filmakinesi gerçekten en sağlam kaynaktı.
hocam izlemek istediğiniz filmi seçin sonra direkt tüm kaynaklarda aratın istiyosaniz istediğinizi bulabilirsiniz bi ihtimal.

hocam izlemek istediğiniz filmi seçin sonra direkt tüm kaynaklarda aratın istiyosaniz istediğinizi bulabilirsiniz bi ihtimal.
Bende biliyorum onu hocam. Ama gidiş hat iyi değil cloudstream açısından çünkü olay daha çok malum kanal spor yayınlarına kayıyor gibi. Film dizi olayı orijinal KekikAkademi eklentisi iptal olduktan sonra ikinci planda kaldı. Yakında komple canlı kanallar ile kalır bu gidişle.

Selcukflix eklenmiş cloudstream'a ama filmler açılmıyor yapan arkadaş tam yapamamış galiba

Konuyu görüntüleyenler

Geri