Vavoo’da problem yok açık şuan bendeVavoo spor bölümü çalışmıyor ona bi el atsaniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vavoo’da problem yok açık şuan bendeVavoo spor bölümü çalışmıyor ona bi el atsaniz
Çalışıyor vpn kullanmanız gerekiyorVavoo spor bölümü çalışmıyor ona bi el atsaniz
Proton ve warpla denedim ikisindede calismadiÇalışıyor vpn kullanmanız gerekiyor
Kanallar calisiyor VPN ile deneyiniz olmadi Sag usteki Paylas sembolunden Cloudstream e paylasin yayinlar acilacaktirBen de IPTV severler’de çoğu kanal açılmıyor dün de belirtmiştim VPNli girişimi yapılması gerekecek arkadaşlar?
Octohide vpn ile sorunsuz çalışıyor. Warp tam anlamıyla vpn görevi görmüyor bu yüzden erişim sağlayamıyor. Dediğim gibi octohide ile deneyin veya yine forumda çok bahsi geçen express vpn ile de deneyebilirsiniz.Proton ve warpla denedim ikisindede calismadi