CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

Eklentiyi ekledim gözükmüyor neden bir yerde hatamı yaptım
Daha önce ekli eklentilerden kaynaklanıyor olabilir.
Uygulamayı kaldırıp baştan kurmadan yapılabilecekler:

Yüklediklerinizi tek tek kaldırın silme butonuyla, repo adresi de dahil.

Daha sonra Cloudstream ayarlarından Oynatıcılar'a girip sayfanın en altındaki Video ve Resim Önbelleğini temizle'yi seçip repoları tekrar ekleyin.
Düzelmesi gerekiyor büyük ihtimalle.

Daha önce ekli eklentilerden kaynaklanıyor olabilir.
Uygulamayı kaldırıp baştan kurmadan yapılabilecekler:

Yüklediklerinizi tek tek kaldırın silme butonuyla, repo adresi de dahil.

Daha sonra Cloudstream ayarlarından Oynatıcılar'a girip sayfanın en altındaki Video ve Resim Önbelleğini temizle'yi seçip repoları tekrar ekleyin.
Düzelmesi gerekiyor büyük ihtimalle.
Düzeldi teşekkürler

Inatbox telefonda kanallar aciliyor PC de acilmiyor ne yapabilirim bir fikri olan varmi ? DNS denedim olmadi

vavoo kanalları olan eklenti varmı
Var evet fakat onları düzenliyoruz. Şu anki patr0nVavoo diye geçiyor ama açınca uygulama kapanabilir bir bakın isterseniz.

Düzenlenmiş halinde kanal kategorilerine göre ayrı ayrı eklenebilir olarak verebilir @patr0n yani Vavoo spor ve mor kanallar, Vavoo sinema kanalları vb.

Listede düzenleme yaptım, patronVavoo uygulamayı kapatmadan açılabilir şimdi. Fakat oynatılması için VPN gerekebilir kanallarda.

Çok fazla kanal olduğu için ağır da çalışabilir.

Son düzenleme:
Bende merak edip az kurcaladım ve sanırım çözdüm .Megarepo yüklendikten sonra içeriğine birçok eklenti listeleniyor ,her bir eklentinin içinde aynı kekikakademi gibi farklı kaynaklar var .Bazılarının içinde iptv eklentisi var .Ben Vietnamese Extension içinde bulunan IPTV eklentisini yükledim .Yüklediğinizide yan kısmında çöp kutusu işareti dışında ayarlar işareti çıkıyor .Oraya bastığınızda add link yazan yerden yükleme yapabiliyorsunuz.Yüklenen linkler tıpkı diğer eklentilerin olduğu listede görünüyor .Gerçekten güzel bir özellik (y)

Bende merak edip az kurcaladım ve sanırım çözdüm .Megarepo yüklendikten sonra içeriğine birçok eklenti listeleniyor ,her bir eklentinin içinde aynı kekikakademi gibi farklı kaynaklar var .Bazılarının içinde iptv eklentisi var .Ben Vietnamese Extension içinde bulunan IPTV eklentisini yükledim .Yüklediğinizide yan kısmında çöp kutusu işareti dışında ayarlar işareti çıkıyor .Oraya bastığınızda add link yazan yerden yükleme yapabiliyorsunuz.Yüklenen linkler tıpkı diğer eklentilerin olduğu listede görünüyor .Gerçekten güzel bir özellik (y)
Bende diog un huhu eklentisine baktım kanal gruplarını gizleme ve kaynak değişimi (vavoo huhu vs) yaptığını gördüm şimdilik onu kullanıyorum tabiki vpn ile 😂

Evet. Diğer depolarda salt eklenti değil değiştirilebilir özellikleri olanlar da var.
Kurcalamak iyidir. Açık kaynak olmasının avantajlarını da değerlendirmek gerekiyor ;))

Bende diog un huhu eklentisine baktım kanal gruplarını gizleme ve kaynak değişimi (vavoo huhu vs) yaptığını gördüm şimdilik onu kullanıyorum tabiki vpn ile 😂
tam birşeyleri çözdüm sanıyorum hoop yeni bilmediğim yeni birşey çıkıyor .Belli yaştan sonra beyin iyice karman çorman oluyor .Cloud neredeyse tüm beklentimi karşılıyordu zımbırtılarıyla birde üstüne IPTV eklentisi gelince süper oldu.Az vakit bulunca bu huhu eklentisini de kurcalıyım :)

Diog'da huhu, vavoo, daddy hepsi var ;)

Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum. :D Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.

Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek. :) Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum. :)

kekikdevam geliştiricisinin daveti ile projeye dahil oldum powersinema kekikdevam içine de eklendi

Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link:
Kod:
https://tinyurl.com/patr0ncloud

Ekli dosyayı görüntüle 5554
ADAm .

Cahilliğime verin ama forumda "Diog" arattım bişi çıkmadı . Bahsettiğiniz Diog için faydalanabileceğim bir link verebilirseniz sevinirim 🙏
Kod:
cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/doGior/doGiorsHadEnough/refs/heads/builds/repo.json

bu adı diog diye mi kısalttın demeyin haberi olmadıkça sorun olmaz ;)) Hadi diog ha Do Gior 😂

Not: uygulama kuruluysa bu link direkt yükler. Adres olarak girmek için baştaki cloudstreamrepo: kısmını https: olarak değiştirip ekleyin.

Cahilliğime verin ama forumda "Diog" arattım bişi çıkmadı . Bahsettiğiniz Diog için faydalanabileceğim bir link verebilirseniz sevinirim 🙏
Hocam biz diog desek de (o benim cahilliğim 😂) dogior ismi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250315-132629_CloudStream~2.png
    Screenshot_20250315-132629_CloudStream~2.png
    214.8 KB · Görüntüleme: 29
vavoo kanalları kategori olarak görünmüyor ve uygulama donuyor

Kod:
cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/doGior/doGiorsHadEnough/refs/heads/builds/repo.json

bu adı diog diye mi kısalttın demeyin haberi olmadıkça sorun olmaz ;)) Hadi diog ha Do Gior 😂

Not: uygulama kuruluysa bu link direkt yükler. Adres olarak girmek için baştaki cloudstreamrepo: kısmını https: olarak değiştirip ekleyin.
O değilde ben bir yanlış başlatmışım sonra herkes aynı şekilde devam etmiş 😂 delinin biri kuyuya bir taş atmış hesabı

vavoo kanalları kategori olarak görünmüyor ve uygulama donuyor
Evet şu anda tüm liste ekli olduğu için öyle.

Kısa sürede düzenlenir o eklentiler. Önce @patr0n 'un çevrimiçi olması ve benim yaptıklarıma bakıp ya devam ya da "abi dur" demesi lazım ;))

O değilde ben bir yanlış başlatmışım sonra herkes aynı şekilde devam etmiş 😂 delinin biri kuyuya bir taş atmış hesabı
Bozmadım açıklamasını da yaptım zaten sorun olmaz gelip bize hesap mı soracak 😅 Ne diyelim Mahmut mu diyelim haha

Konuyu görüntüleyenler

Geri