- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

Paylaşmak da ne demek kırk yıllık tarama motoru gibi oldu bazıları ;))
Ee o kadar program kodladım verdim bende biraz sefasını sürüyüm abi ne güzel sürekli link paylaşıyolar. 😅

Ee o kadar program kodladım verdim bende biraz sefasını sürüyüm abi ne güzel sürekli link paylaşıyolar. 😅
Yine de arada pişirip pişirip verirsen seni öyle de sevenleri memnun edersin gibi geliyor bana kardeşim ;))

<Program Güncellemesi>
v1.9 - Alfa
-Programı bi tık hızlandırdım
-Artık her tarama ayrı bir txt olarak kaydediliyor buda önceki taramayı çöp etmeyi ortadan kaldırıyor
v1.7'den nasıl v1.9'a atladı diye sormayın arka planda testler gerçekleşirken atladı :D

-İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi-

Programın hızını bir tık yükselttiğim için ne tepki verecek bilmiyorum herhangi bir internet kilitleme durumu olursa haber verirseniz sevinirim.

Konu içine combo dosyası ekledim combosu olmayan indirebilir panelleri zaten halledersiniz.

1739823441687

Şu ekranla karşılaşanlar programı kapatıp açsınlar düzelecek test gerçekleştirirken kapalı unutmuşum açıyorum şimdi :D

<Program Güncellemesi>
v1.9 - Alfa
-Programı bi tık hızlandırdım
-Artık her tarama ayrı bir txt olarak kaydediliyor buda önceki taramayı çöp etmeyi ortadan kaldırıyor
v1.7'den nasıl v1.9'a atladı diye sormayın arka planda testler gerçekleşirken atladı :D

-İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi-

Programın hızını bir tık yükselttiğim için ne tepki verecek bilmiyorum herhangi bir internet kilitleme durumu olursa haber verirseniz sevinirim.
bende teste başladım şuanlık internet sıkıntısı yok...ellerine sağlık...multi mac tarama ve değişen panellerin yenisini bulmak konusunda da beklemedeyiz...

Ekli dosyalar

• test.png
    test.png
    19.7 KB · Görüntüleme: 27
bende teste başladım şuanlık internet sıkıntısı yok...ellerine sağlık...multi mac tarama ve değişen panellerin yenisini bulmak konusunda da beklemedeyiz...
Multi mac taramadan önce buna galiba bakmam gerekiyor.. Sizde neden ayrı ayrı hit ve ilerleme gösteriyor normalde öyle bir şey eklememiştim. Pencere boyutuyla oynamanız ile ilgili olacağını sanmıyorum ama inşallah yanılırım pencere boyutu ile ilgilidir. :D

Değişen paneller için baron66, salezli nickli yabancı bir forumun üyesinin yazdığı programı paylaştı iş görüyor ona bakabilirsiniz ben ayrı olarak şuan için bir program yazmayı düşünmüyorum. Aynı şekilde mac içinde düşünmüyorum.

1739825374855
Olması gereken bu iken sizde ilerleme ve hit alt alta yazıyor hocam. :D @VAVOO

Multi mac taramadan önce buna galiba bakmam gerekiyor.. Sizde neden ayrı ayrı hit ve ilerleme gösteriyor normalde öyle bir şey eklememiştim. Pencere boyutuyla oynamanız ile ilgili olacağını sanmıyorum ama inşallah yanılırım pencere boyutu ile ilgilidir. :D
evet Pencere boyutuyla ilgili bir olay değil...mesela şuan 2 satıra düştü pencereyi genişletsem de durum aynı

Ekli dosyalar

• test.png
    test.png
    19.6 KB · Görüntüleme: 27
evet Pencere boyutuyla ilgili bir olay değil...mesela şuan 2 satıra düştü pencereyi genişletsem de durum aynı
Gerçekten ilginç normalde attığım ekran görüntüsünde olduğu gibi olması gerekiyor.. Neyse çalışıyorsa ellemeyeceksin yazılı olmayan bir kuraldır diyerek hiç kurcalamayacağım. :)

@MustO
Aradığınız şey için bu yardımcı olacaktır.

Herkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.

Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.

Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.

Program v1.9 - Alfa sürüme güncellendi.
------------------------------------------------------

Zip Şifresi:
1234​

Dikkat: Bu anlatım ve program eğitim amaçlıdır olası bir durumda veya olası sorunda ne ben (patr0n) nede forum sitesi (forum.sinetech.tr) sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Programı buradan indirip kullanan herkes bu şartı kabul etmiş sayılır.

Ekli dosyayı görüntüle 4242
abim tarama yapıyorum hiç bulmuyor neti kesiyor acaba hatalı birşeymi yapıyorum bi hafta öncesine kadarda problem yoktu bu 1 haftadır tarama yapamıyorum

abim tarama yapıyorum hiç bulmuyor neti kesiyor acaba hatalı birşeymi yapıyorum bi hafta öncesine kadarda problem yoktu bu 1 haftadır tarama yapamıyorum
Son sürümde interneti kesme sorunu kalktı son sürümü kullandığınızdna emin olun ayrıca taradığınız panelden ip ban yemiş olabilirsiniz bunuda göz ardı etmeyin.

Konuyu görüntüleyenler

Geri